Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Такого не існує для мфо.Пролонгація - це продовження договору на їх умовах а не закриття.Доброго дня! Підкажіть, будь ласка, як правильно ( яка заява) звернутись в МФО коли пролонгаціями повністю виплачено) дякую
До прострочки? Можна зразок, бо я ще не можу проглядати?Такого не існує для мфо.Пролонгація - це продовження договору на їх умовах а не закриття.
Якщо є переплати великі (більші за суму тіла займа) - пишіть не в мфо, а в НКФУ.
Взірець є на форумі.
До прострочки? Можна зразок, бо я ще не можу проглядати?
Зразків багати з посиланням на Закони, але треба часу щоб перевірити їх відповідність.субъективное мнение=писать в нацком. все образцы заявлений есть на форуме.
Написала по электронке в майкредит. По отзывам они самые адекватные. Если будет результат скину сюда.Доброго дня! Підкажіть, будь ласка, як правильно ( яка заява) звернутись в МФО коли пролонгаціями повністю виплачено) дякую
мені сказали, що з їхнього боку порушень нема і повертати нічого не будутьНаписала по электронке в майкредит. По отзывам они самые адекватные. Если будет результат скину сюда.
Если не ошибаюсь, с 15 дня просрочки они могут сделать реструкторизацию. Вроде одекватные, но мне на работу звонили на 4 й день просрочкиНаписала по электронке в майкредит. По отзывам они самые адекватные. Если будет результат скину сюда.
Мфо плевать что Вы там выплатили уже, у меня голд статусы много где и срать они хотели на количество закрытых,пролонгаци и тд. Паяют штрафы, пеню, звонят хамят. Повлиять на списание процентов или на какое либо изминение суммы может нацкомфин, или юриста ищите, пусть в суд на них подаст.Доброго дня! Підкажіть, будь ласка, як правильно ( яка заява) звернутись в МФО коли пролонгаціями повністю виплачено) дякую