Звернення до МФО по пролонгаціям

• Автор теми Автор теми Dasya
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 11
  • Перегляди Перегляди 2K

Dasya

Форумчанин
Дописи
298
Реакції
101
Бали
5125
Dasya не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Доброго дня! Підкажіть, будь ласка, як правильно ( яка заява) звернутись в МФО коли пролонгаціями повністю виплачено) дякую

Доброго дня! Підкажіть, будь ласка, як правильно ( яка заява) звернутись в МФО коли пролонгаціями повністю виплачено) дякую
Такого не існує для мфо.Пролонгація - це продовження договору на їх умовах а не закриття.
Якщо є переплати великі (більші за суму тіла займа) - пишіть не в мфо, а в НКФУ.
Взірець є на форумі.

Только чтоб посмотреть вложения в темах (как писать в нацком в частности) необходимо оставить кажется 5 комментариев, чтоб повысить количество баллов и перейти на новый уровень.?

Такого не існує для мфо.Пролонгація - це продовження договору на їх умовах а не закриття.
Якщо є переплати великі (більші за суму тіла займа) - пишіть не в мфо, а в НКФУ.
Взірець є на форумі.
До прострочки? Можна зразок, бо я ще не можу проглядати?

Зверталася і ненадали документи жодна зконтор.

Всі хочуть все і безкоштовно :-). І навіть пошукати ліньки.

Написала по электронке в майкредит. По отзывам они самые адекватные. Если будет результат скину сюда.

Написала по электронке в майкредит. По отзывам они самые адекватные. Если будет результат скину сюда.
мені сказали, що з їхнього боку порушень нема і повертати нічого не будуть

Если не ошибаюсь, с 15 дня просрочки они могут сделать реструкторизацию. Вроде одекватные, но мне на работу звонили на 4 й день просрочки
Мфо плевать что Вы там выплатили уже, у меня голд статусы много где и срать они хотели на количество закрытых,пролонгаци и тд. Паяют штрафы, пеню, звонят хамят. Повлиять на списание процентов или на какое либо изминение суммы может нацкомфин, или юриста ищите, пусть в суд на них подаст.

Назад
Угорі