Звернення до форумчан!!!

• Автор теми Автор теми ПАННОЧКА
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 212
  • Перегляди Перегляди 6K
Тут це - акуратно з креативом. А то налетять - скажуть - ти чого в чужий борщ свою петрушку кришиш?
fb9d5c9f34ec2e17a55813753b30f7c1.webp

Извините, не удержалась ?
Мы тему в топе держим ?

Чего не сделаешь ради любимого форума :luboff: придётся распрощаться с диваном и идти к терминалу ??

Дорогі форумчани!!
(Нехай пробачить Адмін за ініціативу)
Наш форум потерпає від нападів ,,непотрібу'''',які почастішали. І може статися так,що ми більше не зможемо тут спілкуватися,вивчати,знаходити допомогу...
Звичайно ,деякі форумчани , скажуть ,їхня допомога полягає в інформації,..і т,д. Згідна
,але кому буде потрібна Ваша інформація,якщо знищать форум?
Адмін та команда ,рятують його за власний кошт...
Нам потрібно ,хоча б ,раз в місяць будь-якою сумою підтримувати форум.
Новачків дедалі більше...
Якщо форуму не стане,почастішаюсь суїциди,а так ми зможемо хоч одне життя врятувати.
Вірю,важко ,але без форуму буде ще важче!!!!!
Рятуймо те,що дає нам надію та допомагає не з'їхати з глузду!!!!!
Дякую за розуміння та підтримку!!!!
Так я что то не совсем понял,а каким образом форум могут знищить?

Хакерскими атаками, просто не будет доступа к сайту, а в худшем случае могут и взломы делать
А ну пробей мне этих хакеров.Подъеду им клешни поломаю что б не смогли по кнопкам нажимать

А ну пробей мне этих хакеров.Подъеду им клешни поломаю что б не смогли по кнопкам нажимать
Это явно не в моей компетенции, да и что бы вычислить, тоже нужно не мало ресурсов и денег, за спасибо же никто не будет искать, а это такое дело, что тут на улице не покараулишь, тут нужно не мало софта и $

Это явно не в моей компетенции, да и что бы вычислить, тоже нужно не мало ресурсов и денег, за спасибо же никто не будет искать, а это такое дело, что тут на улице не покараулишь, тут нужно не мало софта и $
Займись этим

Назад
Угорі