Зробили проплату самостійно

• Автор теми Автор теми Yasik
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 13
  • Перегляди Перегляди 1K

Yasik

Форумчанин
Дописи
92
Реакції
42
Бали
5090
Yasik не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Всім привіт. Маю таку дивну історію. В дії помітив, що була проплата по ВП від цих недокредиторів... Я так розумію, що цим вони подовжили строк позовної давності? Я жодних проплат не робив, та бухгалтерія не робила жодних проплат адже ще навіть виконавчий лист ще не прийшов... Що скажете шановні? Хто мав таке, та як це відобразилося на результаті зносу напису!?

Вкладення

• IMG_20210929_213931.webp
    IMG_20210929_213931.webp
    79.7 Кб · Перегляди: 113
Всім привіт. Маю таку дивну історію. В дії помітив, що була проплата по ВП від цих недокредиторів... Я так розумію, що цим вони подовжили строк позовної давності? Я жодних проплат не робив, та бухгалтерія не робила жодних проплат адже ще навіть виконавчий лист ще не прийшов... Що скажете шановні? Хто мав таке, та як це відобразилося на результаті зносу напису!?
Ніяк не відобразиться. Є люди, яким стягувала бухгалтерія і всеодно виграли

Якщо не помиляюсь, 300 грн - це виконавчі витрати приватного виконавця (типу, папір і т.д. :D ). У мене теж такого плану світиться, 300 грн оплачено, хоча я ні копійки Кредит-капіталу не платила.

Ніяк не відобразиться. Є люди, яким стягувала бухгалтерія і всеодно виграли
Дякую Вам!
Якщо не помиляюсь, 300 грн - це виконавчі витрати приватного виконавця (типу, папір і т.д. :D ). У мене теж такого плану світиться, 300 грн оплачено, хоча я ні копійки Кредит-капіталу не платила.
Дуже цікава ситуація, якщо чесно)

Маю таку дивну історію. В дії помітив, що була проплата по ВП від цих недокредиторів...
Ви впевнені що розумієте поняття виконавче провадження ?
Я так розумію, що цим вони подовжили строк позовної давності?
:facepalm:

Дякую Вам!

Дуже цікава ситуація, якщо чесно)
Ось що пише у одному з документів ВП -

В процесі вчинення виконавчих дій приватним виконавцем понесені мінімальні витрати
виконавчого провадження на загальну суму 300,00 грн. (станом на день винесення даної
постанови), що складається з:
Плата за користування автоматизованою системою виконавчого провадження ￾￾ 69,00 грн.
Виготовлення документів виконавчого провадження ￾￾ 36 листів по 0,1983 грн. ￾￾ 7,14 грн.
Використання картриджа принтера 36 листів по 0,1683 грн. ￾￾ 6,06 грн.
Послуги відправлення поштової кореспонденції 11 конверт по 19,80 грн., всього ￾￾ 217,80
грн.

І в Дії (якщо дивитися через сайт) теж оплачено 300 грн, так що думаю, переживати нема про що))

Ви впевнені що розумієте поняття виконавче провадження ?

:facepalm:
Ви знаєте, якщо б я все розумів про виконавче провадження, то я би сюди не писав...?

В процесі вчинення виконавчих дій приватним виконавцем понесені мінімальні витрати
виконавчого провадження на загальну суму 300,00 грн. (станом на день винесення даної
Плата за користування автоматизованою системою виконавчого провадження ￾￾ 69,00 грн.
Виготовлення документів виконавчого провадження ￾￾ 36 листів по 0,1983 грн. ￾￾ 7,14 грн.
Послуги відправлення поштової кореспонденції 11 конверт по 19,80 грн., всього ￾￾ 217,80
грн.

І в Дії (якщо дивитися через сайт) теж оплачено 300 грн, так що думаю, переживати нема про що))
Ось це насправді правильна відповідь! Максимально зрозуміло та розгорнуто! Дякую!)

Ви знаєте, якщо б я все розумів про виконавче провадження, то я би сюди не писав...?
Ок, вибачте. Якщо відкрито ВП - немає вже ніякого строку позовної давності, бо вже є провадження.

грн.

Мене от це найбільше бісить. Витрати на папір стягують. В мене така постанова перша була винесена

папір туалетний? найдорожчий, мабуть?

это странно как минимум в контексте того, что документооборот весь в электронной форме, по крайней мере общение цепочки исполнитель-банк
При арешті - тепер так. Але постанову про стягнення прислати, то ще на папері роблять

Назад
Угорі