Зразок заява для визначення іншого поточного рахунку у банку

• Автор теми Автор теми Katerina16
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 19
  • Перегляди Перегляди 1K

Katerina16

Читач
Дописи
1
Реакції
0
Бали
1
Katerina16 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Доброго ранку!Допоможіть будь ласка!Мені потрібен зразок заяви до виконавця про визначення іншого поточного рахунку у банку для здійснення видаткових операцій

Вітаю!
В мене арештували рахунки як ФОПа, виконацець каже що якщо я ФОП то така заяве не діє і рахунки мені зовсім ніякі не розблокує
Навіть для вітрат до 2х мінімальних

Це фіаско?
Чи можна якось розблокувати один рахунок (звичайна картка) для покупок? (це не про рахунок ФОПа, а просто мій особистий рахунок - його заблокували та списали кошти на ВП...... (((

Підкажіть будьласка що можна вдіяти

Katerina16,
Если разблокируют счет на 2 минимальныйе зарплаты, как можно пользоватся этими средствами и не снимут ли при поступлении средств их все на погашение долга?

Вітаю! Можливо, моє питання здаватиметься дивним, але все ж спитаю. Які дані, окрім ПІБ, потрібно вказати у шапці заяви про визнання розрахункового рахунку?

Вітаю! Можливо, моє питання здаватиметься дивним, але все ж спитаю. Які дані, окрім ПІБ, потрібно вказати у шапці заяви про визнання розрахункового рахунку?
Якщо Ви про заявника, то ІПН, адресу реєстрації або проживання, контактний телефон/мейл за бажанням
Ну і номер вп не забудьте)

Якщо Ви про заявника, то ІПН, адресу реєстрації або проживання, контактний телефон/мейл за бажанням
Дякую. А щодо виконавця, якщо він не приватний в державний?

Дякую. А щодо виконавця, якщо він не приватний в державний?
Повну назву ДВС, можна на ПІБ начальника цієї ДВС або вашого виконавця, вказати їх адресу буде достатньо, можете додати контакти

І ще питання - номер телефону та мейл не обов'язково вказувати? Бо я так зрозуміла.

Повну назву ДВС, можна на ПІБ начальника цієї ДВС або вашого виконавця, вказати їх адресу буде достатньо, можете додати контакти.

Так, не обов'язково
Дякую за відповіді

Повну назву ДВС, можна на ПІБ начальника цієї ДВС або вашого виконавця, вказати їх адресу буде достатньо, можете додати контакти

Вибачте ще раз. Достатньо тільки цієї адреси?

Вкладення

• Screenshot_20260211-135414.webp
    Screenshot_20260211-135414.webp
    38.6 Кб · Перегляди: 1
Останнє редагування:
Цікаво, де Ви там на скріні адресу побачили)
Вибачте ще раз. Достатньо тільки цієї адреси?
Це назва відділу ДВС.
Їх стара адреса:
Адреса знаходження: 84333, Донецька область, місто Краматорськ, вулиця Академична, будинок 20
Телефон: (06264) 6-84-71, (099) 604-88-21
Електронна пошта: [email protected]

Здається, зараз переїхали в с.Софіївська Борщагівка, Вам краще подзвонити виконавцю і уточнити адресу

Останнє редагування:
Цікаво, де Ви там на скріні адресу побачили)

Це назва відділу ДВС.
Їх стара адреса:
Адреса знаходження: 84333, Донецька область, місто Краматорськ, вулиця Академична, будинок 20
Телефон: (06264) 6-84-71, (099) 604-88-21
Електронна пошта: [email protected]

Здається, зараз переїхали в с.Софіївська Борщагівка, Вам краще подзвонити виконавцю і уточнити адресу
Дякую за уточнення.

Назад
Угорі