Зразок скарги в НБУ на МФО 2021

• Автор теми Автор теми Сергій 7
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 45
  • Перегляди Перегляди 8K
Кто-то просил именно на электронку отправлять?
А чья электронка?
З.ы. мне прислали с сарая и фотки старого паспорта с 18 года. Его я точно им не отправлял.
Всё просто. Взломали ящик, стырили фоточки, украли доки.... Вариантов много
Тогда еще вопрос.
Как договариваться о закрытии за тело или на выгодных условиях?
Приходят смс ,в вб, на эл.почту предложения. Соответственно, я должна отреагировать ,если мне это выгодно.

Напишу " да ,высылайте гарантийку, я оплачу "
Это разве не признание договора. ? А ведь не факт ,что вышлют гарантийное письмо .
А без гарантийки не советую платить, от слова совсем!
Наверное, автор уже и не зайдет сюда)
Ну он своё дело сделал!)))

Тогда еще вопрос.
Как договариваться о закрытии за тело или на выгодных условиях?
Приходят смс ,в вб, на эл.почту предложения. Соответственно, я должна отреагировать ,если мне это выгодно.

Напишу " да ,высылайте гарантийку, я оплачу "
Это разве не признание договора. ? А ведь не факт ,что вышлют гарантийное письмо .
перезвонить на горячую и записать разговор. А денег готові дать как вікуп при шантаже.
а жаль) Хотя может побежал с вопросами к своему юристу, который это писал))

Текст жалобы ни о чем. Не для НБУ так уж точно.
Ветку не читал , только пост ТСа.
:pravila:

Ви не зрозуміли - я не помічник ублюдочних кредиторів. В мене син заліз по самі вуха і зараз допомагаю йому вилізти з боргів. Дві контори доставали дзвінками, особливо Маніфою. Написав скаргу в кіберполіцію де вказав номери телефонів з яких доставали сиренами всіх кого тільки могли. Написав також лист в НБУ. Через днів 5 перестали дзвонити людям і до нас залишилося дзвінків набагато менше. Платити їм ніхто не збирається, поки не будуть нормальні умови. Якщо Ви не хочете платити зовсім, то тоді можете не писати але прийдеться терпіти їхній терор. Сусідам не кажіть, що брали кредит - загубила паспорт і картки от шахраї дзвонять. Ну і з родичами порозумійтеся. Ми свого сина підтримали морально, не клюємо йому мозги. Сусідам пояснив, що це шахраї і ми з ними боремося через поліцію але результату немає. Всі добре розуміють як працює поліція. Ну а робота в нього не настільки в нього цінна, щоб боятися її втратити.
У сина було 22 кредита, зараз залишилося 15. Ми не платимо пролонгації і частинами теж не платимо. Вибрали де менша сума і почав до них дзвонити сам. Пропоную варіант - списують штрафи і відсотки (або хоч якусь частину відсотків). Якщо погоджуються, то платимо. Для початку отримуємо гарантійний лист з вказанням суми, а потім платимо. Причому платимо по різному - кому частинами, кому всю суму ( якщо сума мала). Якщо не погоджуються, то я їм кажу про те, що вони отримають гроші ( якщо отримають зовсім) через років 3. Або у них залишається варіант - через суд. На суд ще ніхто не подав.
Кредит плюс - тіло було всього 2500, набігло разом з відсотками майже 9 тис. Від них прийшов лист, в якому було сину запропоновано зустрітися з ними з його погодженням. Сину заборонив спілкуватися з усіма конторами - бо в нього вже психологічний стан ніякий. Тому я заспокоїв та займаюся цим гімном сам. Подзвонив в контору сам. Запропонували заплатити 2500 плюс 350 грн. відсотків ( щоб хоч щось заплатити).Домовилися на те, що пришлють гарантійний лист і протягом 5 днів буде оплата. Так ми його і закрили. Від них розмова нормальна, без погроз та наїздів.
Маніфою - там придурки. З ними просто перестав спілкуватися.
ССL продали ФінФорс. Вони спілкувалися з сином, запропонували списати майже всі відсотки ( тіло було 15 тис.) Вони хотіли 17,5 тис. Син надіючись розрахуватися, замучив їх обіцянками ( два місяці обіцяв і нічого не платив). Вони найняли колекторів, ті почали дзвінками тероризувати сусідів і пішли у Вайбері малограмотні погрози. Так я узнав про цей кредит. Зайнявся цим сам. Після складних перемовин я їх дотиснув - платимо частинами до кінця липня 17,5 тис. грн. ( з них 15 тис. тіла).
Зе- кредіт - запропонували зробити реструктизацію. Заплатити 8 тис. тіла, а відсотки - 7 тис. розбити на 6 платежів. Сказав, що будемо платити ближче до кінця липня ( правда поторгуюся за списання відсотків). Психована розкричалася, що передасть колекторам. Я відповів, що тепер вони в кінці довгої черги. Надумають себе нормально вести, то нехай дзвонять. Нам є що платити і без них.

Ну поки що самі паскудні це маніфою. Тому я добивася того, щоб перестали турбувати людей. А за гроші - вони ще не швидко їх побачуть.

Я вважаю, що варіантів два: 1) нічого не платити, не признавати ніде і нікому кредити але терпіти терор або просто змінити телефони. Але при цьому не забувати про спокій сусідів, дзвінки на роботу і так далі. 2) домовлятися про сплату тіла або тіла та мінімальні відсотки.
Просто у кожного своя ситуація і свої умови. Я вибрав другий варіант. Вважаю, що ніхто свої гроші не подарує і буде їх вибивати любою ціною. Можна було не платити, пережити весь терор і дійти і до суда. Нехай там докажуть, що Ви у них щось брали. Але знаючи наші суди я не гарантую яке буде рішення. Зараз придумали ублюдочний закон про автоматичне списання. Будуть списувати гроші без всяких судів. Тому вважаю, що гроші сплатимо все рівно, але при цьому пройшовши всі круги аду.
Тому самі зважуйте на свої обставини, можливості і так далі. В любому випадку бажаю всім удачі і терпіння.

Сергій 7, всё не плохо. Но свои "но" я высказал выше. Это касается и случаев, когда платить охота.
Зря за сына закрываете.
Манифою терорят неделю. Потом затихают на несколько месяцев.
С остальными та же песня.

Как обстоят дела с ответами от шараг и НБУ?

З.ы. Когда стоит писать в НБУ

Не забудьте ще про одне. Кажуть, що з 14 липня 2021 року вступає в дію якийсь закон про регламентацію роботи цих колекторів та контор. Я з ним ще не розібрався ( руки не доходили) . Люди пишуть на форумах і юристи розказують, що там великі обмеження на здійснення двінків - тільки в робочий час, один раз в неділю, заборона дзвонити іншим людям , на місце роботи і так далі. За порушення покарання аж до позбавлення ліцензій ( в чому я сумніваюся). Якщо це дійсно так, то в них буде мало шансів заставити нас платити і будуть подавати на автоматичне списання. Приватні виконавці за гроші що хочеш будуть писати. Потрібно розібратися з юристами з цим питанням більш детально. Тому краще порадьтеся з юристами, з людьми які втрапили в цю халепу також і пройшли якийсь шлях. І виходячи зі своїх умов вибирайте - або послати всіх ублюдків в ліс гриби збирати, або робити все для того, щоб виплатити борг з якомога меншою переплатою ( а краще її позбутися).
Сергій 7, всё не плохо. Но свои "но" я высказал выше. Это касается и случаев, когда платить охота.
Зря за сына закрываете.
Манифою терорят неделю. Потом затихают на несколько месяцев.
С остальными та же песня.

Как обстоят дела с ответами от шараг и НБУ?

З.ы. Когда стоит писать в НБУ
Від НБУ відповіді поки немає. Маніфою я багато телефонів заблокував. Чому менше стає дзвінків поки не зрозуміло. Чи скарга допомогла, чи дійсно вони затихають. Але люди писали в фейсбуці, що кошмарять довго. Подивимося.
чому автор не зайде? В мене син набрався кредитів як собака блох. Я йому заборонив спілкуватися з кредиторами і займаюся сам. І нічого поганого в скарзі немає. Я зразок взяв в групі антиколекторів, написав в НБУ на маніфою. Відповіді ще немає, але дзвінків стало набагато менше.
Справа в тому, що кожний вибирає свій шлях вирішення сам. Хто вирішив не платити, то нехай просто ігнорує дзвінки любим способом. Але ваші близькі, сусіди, співробітники будуть під терором. Одні готові це терпіти, інші ні. Хтось боїться бути звільненим, комусь до сраки. Я вважаю, що ублюдочні контори будуть вибивати свої гроші. Зараз готові автоматично списувати гроші тільки 7 банків, але місяць-другий це будуть робити всі. Одночасно вводиться в дію закон про роботу фінансових установ та колекторів. Там доволі жорсткі вимоги до них. Навіщо їм морочити собі голову із законом, коли можна через приватного виконавця списувати з вас гроші на погашення кредитів? Тим більше, що зараз винесено на порядок денний у Верховну Раду закон про примусове стягнення боргів. Він ще не прийнятий, але це справа кількох місяців, щоб був прийнятий в дію. Там все "для народу". Можливо, що я помиляюся, але думаю, що платити будемо в любому разі. Тому я пішов іншим шляхом. Домовляюся з кредитором про списання відсотків і виплачую за сина тільки тіло кредиту. Вже з пятьма домовився. Зараз виплатив Кредит плюс - було тіло 2,5 тис, виросло до 9 тис. Домовилися - отримаю гарантійний лист і сплачую протягом 5 днів 2850 грн. Все пройшло нормально. З Фін Форс (вони купили у ССЛ ) домовилися з 36 тис. заплатити 17,5 тис. (з них тіло 15 тис). Я не думаю, що в нашій державі зроблять умови, щоб людина не платила борги. Це тільки олігархам так можна. Тому вирішив поки не вступила ця дурня в автоматичним списанням, виплачувати з найменшою переплатою. Тим, хто не хоче йти на уступки повідомляю, що вони в черзі на виплату стають в самий кінець. Шумлять, дурню всяку розказують. Ми їх не боїмося, тому просто бажаю успіху і більше не спілкуюся. Нам поки що є кому адекватним платити. Можливо я прав, можливо ні, життя покаже. Хоча як на мене - якщо вони всі заявлять на автоматичне списання, при цьому зупиняться ріст відсотків і на карті залишиться мінімальна зарплата - то це було б не так вже й погано. З його зарплатою мені легше буде допомогти йому грошима, чим займатися цим непотрібом. Та й він буде жити спокійніше. Але поки, що компанії не хочуть на це йти - добре розуміють, що з більшості боржників гроші будуть отримувати роками. Так що думайте, вибирайте свій шлях боротьби з цим лихом. Удачі всім.

без гарантійного листа не вздумайте платити. Може виявитися так, що кошти пішли у повітря. Особливо, якщо кредит компанія комусь продала.

без гарантійного листа не вздумайте платити. Може виявитися так, що кошти пішли у повітря. Особливо, якщо кредит компанія комусь продала.

Останнє редагування:
Сергій 7, обратите внимание, что и кому было адресовано про гарантийка. Это я писала, что без неё платить не нужно.

Ви не зрозуміли - я не помічник ублюдочних кредиторів. В мене син заліз по самі вуха і зараз допомагаю йому вилізти з боргів. Дві контори доставали дзвінками, особливо Маніфою. Написав скаргу в кіберполіцію де вказав номери телефонів з яких доставали сиренами всіх кого тільки могли. Написав також лист в НБУ. Через днів 5 перестали дзвонити людям і до нас залишилося дзвінків набагато менше. Платити їм ніхто не збирається, поки не будуть нормальні умови. Якщо Ви не хочете платити зовсім, то тоді можете не писати але прийдеться терпіти їхній терор. Сусідам не кажіть, що брали кредит - загубила паспорт і картки от шахраї дзвонять. Ну і з родичами порозумійтеся. Ми свого сина підтримали морально, не клюємо йому мозги. Сусідам пояснив, що це шахраї і ми з ними боремося через поліцію але результату немає. Всі добре розуміють як працює поліція. Ну а робота в нього не настільки в нього цінна, щоб боятися її втратити.
У сина було 22 кредита, зараз залишилося 15. Ми не платимо пролонгації і частинами теж не платимо. Вибрали де менша сума і почав до них дзвонити сам. Пропоную варіант - списують штрафи і відсотки (або хоч якусь частину відсотків). Якщо погоджуються, то платимо. Для початку отримуємо гарантійний лист з вказанням суми, а потім платимо. Причому платимо по різному - кому частинами, кому всю суму ( якщо сума мала). Якщо не погоджуються, то я їм кажу про те, що вони отримають гроші ( якщо отримають зовсім) через років 3. Або у них залишається варіант - через суд. На суд ще ніхто не подав.
Кредит плюс - тіло було всього 2500, набігло разом з відсотками майже 9 тис. Від них прийшов лист, в якому було сину запропоновано зустрітися з ними з його погодженням. Сину заборонив спілкуватися з усіма конторами - бо в нього вже психологічний стан ніякий. Тому я заспокоїв та займаюся цим гімном сам. Подзвонив в контору сам. Запропонували заплатити 2500 плюс 350 грн. відсотків ( щоб хоч щось заплатити).Домовилися на те, що пришлють гарантійний лист і протягом 5 днів буде оплата. Так ми його і закрили. Від них розмова нормальна, без погроз та наїздів.
Маніфою - там придурки. З ними просто перестав спілкуватися.
ССL продали ФінФорс. Вони спілкувалися з сином, запропонували списати майже всі відсотки ( тіло було 15 тис.) Вони хотіли 17,5 тис. Син надіючись розрахуватися, замучив їх обіцянками ( два місяці обіцяв і нічого не платив). Вони найняли колекторів, ті почали дзвінками тероризувати сусідів і пішли у Вайбері малограмотні погрози. Так я узнав про цей кредит. Зайнявся цим сам. Після складних перемовин я їх дотиснув - платимо частинами до кінця липня 17,5 тис. грн. ( з них 15 тис. тіла).
Зе- кредіт - запропонували зробити реструктизацію. Заплатити 8 тис. тіла, а відсотки - 7 тис. розбити на 6 платежів. Сказав, що будемо платити ближче до кінця липня ( правда поторгуюся за списання відсотків). Психована розкричалася, що передасть колекторам. Я відповів, що тепер вони в кінці довгої черги. Надумають себе нормально вести, то нехай дзвонять. Нам є що платити і без них.

Ну поки що самі паскудні це маніфою. Тому я добивася того, щоб перестали турбувати людей. А за гроші - вони ще не швидко їх побачуть.

Я вважаю, що варіантів два: 1) нічого не платити, не признавати ніде і нікому кредити але терпіти терор або просто змінити телефони. Але при цьому не забувати про спокій сусідів, дзвінки на роботу і так далі. 2) домовлятися про сплату тіла або тіла та мінімальні відсотки.
Просто у кожного своя ситуація і свої умови. Я вибрав другий варіант. Вважаю, що ніхто свої гроші не подарує і буде їх вибивати любою ціною. Можна було не платити, пережити весь терор і дійти і до суда. Нехай там докажуть, що Ви у них щось брали. Але знаючи наші суди я не гарантую яке буде рішення. Зараз придумали ублюдочний закон про автоматичне списання. Будуть списувати гроші без всяких судів. Тому вважаю, що гроші сплатимо все рівно, але при цьому пройшовши всі круги аду.
Тому самі зважуйте на свої обставини, можливості і так далі. В любому випадку бажаю всім удачі і терпіння.
Вибачте ви з кредит плюс з 2500грн тіла , домовились за оплату на який час протермвнування??

ВаЛиКо, первые слова уже указывают на будущий π-здец

Да?))
Великолепное начало глобальной задницы

Признания кредитного договора

они этого ждут
потом вообще даже доказывать не нужно, что договор есть и что он подписан вообще

Olga Olga, зачем флудить?
Вы стартпост видели? Это и есть образец

Admin, я незрозумію що таке флудіть? І що таке старпост?
Admin, вибачте будь-ласка якщо щось написала не так

Kokondokoala, добрий вечір я вибачаюсь це на цьому сайті можна жалуватися на мфо,що дзвонять родичам і сусідам 30 разів на день?

Kokondokoala, добрий вечір я вибачаюсь це на цьому сайті можна жалуватися на мфо,що дзвонять родичам і сусідам 30 разів на день?
нет, там можно сгенерировать заяву, НО учтите, если вы заёмщик, то жалобой можно сделать хуже, если вы 3 лицо которому звонят то да) отправляйте в нбу

Назад
Угорі