Зразок на повернення коштів після закриття.

• Автор теми Автор теми Nicholas23
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 10
  • Перегляди Перегляди 1K

Nicholas23

Форумчанин
Дописи
143
Реакції
84
Бали
2625
Nicholas23 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Можливо хтось вже пробував після закриття кредиту, вернути кошти що були переплачені.Чи це взагалі дурна ідея
Якщо так , то де можна зразок заяви взяти. А якщо ні, то вибачайте за цей пост?

И мне интересно. Может кто возвращал, как писали? И возможно было что займ не закрыт, но пролонгаций много. Получилось ли переплатами закрыть. Буду очень благодарна.

И мне интересно. Может кто возвращал, как писали? И возможно было что займ не закрыт, но пролонгаций много. Получилось ли переплатами закрыть. Буду очень благодарна.
Возвращают если военный ,если нет то очень туго идёт процес по возврату

А Вы що й досі нікуди не писали? У мене колись питали.
Можливо хтось вже пробував після закриття кредиту, вернути кошти що були переплачені.Чи це взагалі дурна ідея
Якщо так , то де можна зразок заяви взяти. А якщо ні, то вибачайте за цей пост?
Пишіть спочатку в МФО, а потім у НБУ. Зразки є на форумі : документи чи ресурси, або в пошуку забийте. Іде не дурна. Про повернення за рахунок пролонгацій не знаю, а якщо був останній великий платіж, то шанс є.

Кредит + закрыт, написала, но ответ не получила. У меня есть просроченные, но пролонгаций много. Интересует их кто- то закрывал, переплатами.
Кредит + закрыт, написала, но ответ не получила. У меня есть просроченные, но пролонгаций много. Интересует их кто- то закрывал, переплатами.

Пишіть спочатку в МФО, а потім у НБУ. Зразки є на форумі : документи чи ресурси, або в пошуку забийте. Іде не дурна. Про повернення за рахунок пролонгацій не знаю, а якщо був останній великий платіж, то шанс є.
Ну я знайшов один зразок, написав одній шарашці, буду чекати відповідь. Потім дам знати що з цього вийшло.

Не
т
Так это не работает у них

Gofingo відписали що треба надіслати заяву на юр. адрес. Завтра відправлю.
P.s це перші з 4 хто відписав.
Ну щось тііпа того?
Ще одна відповідь?

Вкладення

• IMG_20200730_175545.webp
    IMG_20200730_175545.webp
    68.2 Кб · Перегляди: 107
  • IMG_20200730_175545.webp
    IMG_20200730_175545.webp
    68.2 Кб · Перегляди: 101
Останнє редагування:
Назад