Зоны и СИЗО. Контролёры-звонари.

• Автор теми Автор теми zerodzip
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 61
  • Перегляди Перегляди 2K

zerodzip

Заблокований
Дописи
2427
Реакції
4060
Бали
698
zerodzip не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Многие думают, что звонки он незнакомцев мы получаем от заключённых, лысеньких пацанчиков с гнилыми зубами и оторваными ноздрями. На самом деле всё обстоит несколько иначе. Контролёры, работающие в зонах и СИЗО (1000 грн. смена 24 часа, 8 смен в месяц) вынуждены подрабатывать звонарями для того, чтобы прокормить свои семьи. В любом случае для них это лучше, чем снабжать сидельцев лекарствами и наркотиками по тройному прайсу. Об этом и многом другом вам расскажет ТРК "Украина".

Многие думают, что звонки он незнакомцев мы получаем от заключённых, лысеньких пацанчиков с гнилыми зубами и оторваными ноздрями. На самом деле всё обстоит несколько иначе. Контролёры, работающие в зонах и СИЗО (1000 грн. смена 24 часа, 8 смен в месяц) вынуждены подрабатывать звонарями для того, чтобы прокормить свои семьи. В любом случае для них это лучше, чем снабжать сидельцев лекарствами и наркотиками по тройному прайсу. Об этом и многом другом вам расскажет ТРК "Украина".
калічити чиєсь життя, щоб рятувати своє- неполюдськи.

Программа "Контролёр". Единственный проект на украинском телевидении, цель которого не рейтинги, а именно помощь конкретному человеку. Телефон для конкретных людей 0979533091.

Проносити засоби зв'язку на територію в'язниці заборонено.
Це відомо і зрозуміло в теорії, але важливо і те, що є на практиці.
Кримінальним Кодексом взагалі багато чого заборонено, але ж це робиться і навіть не завжди карається...
Оффтоп
Знайомий відбуває покарання у місцях позбавлення волі. Маю відмінний телефонний і Інтернет-зв'язок з ним. Питання вирішується завдяки хорошим відносинам з адміністрацією закладу і періодичним "благодійним внескам")

Точно))) девушка с претензией на оригинальность))
Можу покращити ваше життя вже сьогодні.
Вы что то принимаете?? Или просто выпендриваетесь, я понять не могу??? Не позорьтесь, вы несёте бред
Мохіто з кавунами.

Тяжёлый случай))) все понятно....с кавунами)))
Аха-ха, кавун був зайвий ?
З колл-центру? У білому халаті? З бейджиком? З картотекою за спиною?

Ні. Фото з іншого закладу.
Я знаю цей заклад Психонаркодимпансер ))))

Назад
Угорі