- Дописи
- 7510
- Реакції
- 13979
- Бали
- 3480
Lucifer не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Ничего не понял но и не интересноОффтопdéjà vu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Ничего не понял но и не интересноОффтопdéjà vu
В тому то й справа... Шо Вас не було... І дивіться що з того вийшло)))Нє!!!! Я не при ділах... Мене взагалі не було...
Оооооо... Серйозно?)))Ми, до речі, сумували без Вас)
Та я сама в шоці...В тому то й справа... Шо Вас не було... І дивіться що з того вийшло)))
))))))))))))??????В тому то й справа... Шо Вас не було... І дивіться що з того вийшло)))
Ми, до речі, сумували без Вас)
))))))))))))??????

?Присягаюсь!)) коли це я Вам брехала???)))Оооооо... Серйозно?)))
З цим потрібно шось робити....Та я сама в шоці...
?
Присягаюсь!)) коли це я Вам брехала???)))
З цим потрібно шось робити....
Може Чапай подумає.... Як його того...)))
ПриветикВсем вечер добрый!!!
приветики...Приветик
да я только зашла... пока всю информацию.. почитала.... столько советов было...я прям аж растеряласьВот и поговорили![]()
![]()
![]()

Согласна. Тихо как-то... Прям хочется кого-то укусить...да я только зашла... пока всю информацию.. почитала.... столько советов было...я прям аж растерялась![]()

пока еще не не встречала... сейчас появятся я думаюСогласна. Тихо как-то... Прям хочется кого-то укусить...
Не знаешь где люд флудильский?

Давай вместе позовём...пока еще не не встречала... сейчас появятся я думаю
токо не кусайся![]()
ну давай попробуем.....Давай вместе позовём...

а шо много вам выходных???? я могу вас работой озадачитьМати Василева! Скільки можна тих вихідних?!?!?!

Ща гляну, кто на форуме есть.ну давай попробуем.....![]()
Ух ты!!! Нас уже трое...Мати Василева! Скільки можна тих вихідних?!?!?!

Та блін, вже чотири дня туснячу))) скільки можна)))) завтра прям хочеться на роботу йти, бо домашні мозги зносять ??а шо много вам выходных???? я могу вас работой озадачить![]()