Дід
Читач
- Дописи
- 59607
- Рішення
- 3
- Реакції
- 139198
- Бали
- 9540
Дід не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Доброго і вам!Привіт)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Доброго і вам!Привіт)
Цукерки-мандаринки з'їла вже?? Бігом спати!!Як в кого справи? Я от прийшла з роботи вже в 14:55 мала спати , але тут сиджу)
Добрый день) какая милая зверУшка у ВасЯк в кого справи? Я от прийшла з роботи вже в 14:55 мала спати , але тут сиджу)

Нормуль!..,а у,Вас?Як в кого справи? Я от прийшла з роботи вже в 14:55 мала спати , але тут сиджу)
Чуть плакала , потім почитала трохи форум і стало смішноНормуль!..,а у,Вас?
Коли його привезли, то назвали Анатолій, але через деякий час виявилось що це АНАТОЛІТАДобрый день) какая милая зверУшка у Вас![]()
Я не можу заснути, мені з вами цікаво)Цукерки-мандаринки з'їла вже?? Бігом спати!!
Смех-хорошо!Чуть плакала , потім почитала трохи форум і стало смішно
Привет) Ваш хомячок?))Привіт)
Как, как, держи себя в руках, а пей и ешь ртом)))Kradotka5656, ваууууу, только завтра на работу..как себя в руках держать от такого изобилия7))
Привет) Ваш хомячок?))
А шо-цицьки виросли?Чуть плакала , потім почитала трохи форум і стало смішно
Коли його привезли, то назвали Анатолій, але через деякий час виявилось що це АНАТОЛІТА
Я не можу заснути, мені з вами цікаво)
Вийду заміж і буде мій?)Kradotka5656, ваууууу, только завтра на работу..как себя в руках держать от такого изобилия7))
Привет) Ваш хомячок?))
Я вже зрозумілаСмех-хорошо!
Слёзы-не всегда..,чаще улыбайтесь!
Ні, просто принесли хом'ячиху, а вони почали гризтися, кусатися і виривати одна одній шерсть)А шо-цицьки виросли?
У нас весело))Он Крадотка наливає сьогодні))
Ахаха))) знакомая ситуация))) точно такая же, но наоборот) Подобрала кошку, а она оказалась Кот)))Коли його привезли, то назвали Анатолій, але через деякий час виявилось що це АНАТОЛІТА
В мого діда так само тільки з кота в кицьку ?Ахаха))) знакомая ситуация))) точно такая же, но наоборот) Подобрала кошку, а она оказалась Кот)))
Привіт,землячка)))Привіт)
Твоя і моя ???))Привіт,землячка)))
До речі.... Ти не говорила звідки ти !!!!!!Твоя і моя ???))
Тобто, а ви звідки? Якщо можна тут запитувати таке) я просто не знаю?Твоя і моя ???))
Луцьк)))Тобто, а ви звідки? Якщо можна тут запитувати таке) я просто не знаю?
Я мала на увазі ,,подвійна землячка,, Дівчинка з Рівненщини а працює на Волині))?До речі.... Ти не говорила звідки ти !!!!!!
Ото щоб на зустрічі БУЛА!!!!!!!!!)))