Зона Отдыха

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Я слышала Хулиган?) :spiteful:

Люди добрі, з 16:00 я втикаю в мульт-серіал під назвою "монстри на канікулах", 1-ша, 2-га, 3-тя частини....це жахіття вже ся скінчить чи нє?!

Люди добрі, з 16:00 я втикаю в мульт-серіал під назвою "монстри на канікулах", 1-ша, 2-га, 3-тя частини....це жахіття вже ся скінчить чи нє?!
Эт вы о чем?)
Это как турецкий сериал, по 100 серий каждый сезон
А серия по два часа)

Lucifer, діти захотіли подивитись мульт, а виявилось, що сьогодні три серії під ряд...., от і пішла вже п'ята година перегдяду???
Это как турецкий сериал, по 100 серий каждый сезон
Я по телику можу дивитись мульти або History))))) решту - шлак

Lucifer, діти захотіли подивитись мульт, а виявилось, що сьогодні три серії під ряд...., от і пішла вже п'ята година перегдяду???

Я по телику можу дивитись мульти або History))))) решту - шлак
Я его вообще не смотрю, от слова совсем. нечего туда глазеть, а то как начнешь туда глазеть...

Гуцулка Ксеня, гы. я пару лет назад круглосуточно смотрела нинзяги, поней, софию прекрасную, огги и кукарачи, свинку пепу, фиксиков, финеаса и ферба, гравити фолз и все шо шло на канале плюс плюс.

Гуцулка Ксеня, гы. я пару лет назад круглосуточно смотрела нинзяги, поней, софию прекрасную, огги и кукарачи, свинку пепу, фиксиков, финеаса и ферба, гравити фолз и все шо шло на канале плюс плюс.
Я на фиксики так был потсел что не дня не пропускал серии, зацепило меня их гаечки болтики

Оооо) це ми теж пройшли))))
Ой, я тоже, прикольный мультик! )))
Мульт прикольний,,,,,,,но ТРИ серії підряд - це вибух ...бла-бла-бла

Ага, и исчо "Роботов Трансформеров"

Вкладення

• 1309419582_x_d9478c2b.webp
    1309419582_x_d9478c2b.webp
    21.1 Кб · Перегляди: 20
  • IMG-4be24cab91fd2485787a6a81d408e3c8-V.webp
    IMG-4be24cab91fd2485787a6a81d408e3c8-V.webp
    65.7 Кб · Перегляди: 20
не ну литлл пони и я смотрел особенно был без ума от пинки пай!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі