Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Сподіваюсь, не в своєму робочому...ні ,він ще в халатику ...
а який в нього робочий?Сподіваюсь, не в своєму робочому...
Тили-тили-бом Закрой глаза скорее, Кто-то ходит за окном, И стучится в двери. Тили-тили-бом...СпІВАЙ)))
Ну якщо в двох словах описати, то халатик білийа який в нього робочий?
Ладно, что ради любимого Братика не сделаешь. Я все равно раньше тебя встаю...Мне )) Ну такоЭ... як нЭ то нЭЭ ))
Зараз відповіш на .... чому так... який саме білий халатик ? ( просто не люблю білих/кольору)Ну якщо в двох словах описати, то халатик білий
это может быть и врач,и аптекарь,и химик,и ......команда знатаков ушла на совещание...Ну якщо в двох словах описати, то халатик білий
Ты говоришь не зная... ЗАЯ!Ладно, что ради любимого Братика не сделаешь. Я все равно раньше тебя встаю...
Ты какие куришь?
Сказал Брат, написав: " Доброе утро!" в 22:00ч.вечераТы говоришь не зная... ЗАЯ!
От я теж не люблю білий колір, тим більше що білого не існуєЗараз відповіш на .... чому так... який саме білий халатик ? ( просто не люблю білих/кольору)
Аэто может быть и врач,и аптекарь,и химик,и ......команда знатаков ушла на совещание...
ого,а який існує.....відтінки білого....От я теж не люблю білий колір, тим більше що білого не існує
У! Опервых )) ( Ты тоже это видела ? )))Сказал Брат, написав: " Доброе утро!" в 22:00ч.вечера
И шо ? У кого как - мне или тебе судить ? ))))Сказал Брат, написав: " Доброе утро!" в 22:00ч.вечера