Зона Отдыха

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Добрий! Так у Вас романтична вечеря при свічках))
Та да! Чоловіка немає, на сутках, я і ротвейлерша вдома. І темінь. Вже більше суток немає світла. Телефон швидко розряжається. Народ, от куди жалітися за світло. Нікому не треба! А ви люди сидіть у норах! Додзвонитися неможливо в РЕС.

Та да! Чоловіка немає, на сутках, я і ротвейлерша вдома. І темінь. Вже більше суток немає світла. Телефон швидко розряжається. Народ, от куди жалітися за світло. Нікому не треба! А ви люди сидіть у норах! Додзвонитися неможливо в РЕС.
Вам бы щас пригодился Паровоз с пистолетом...)))

Эх!..,ябу4ий пезпредел.
Как дела,Васильевна?

Эх!..,ябу4ий пезпредел.
Как дела,Васильевна?
Льолік! От щас я ,настояща Злая пчела!!!!! Звоню в рес, ніхто не бере трубку! Хотіла спросить, коли хоч приблизно буде світло???? Я д живу в городі, блін! А світло вимикають так, ніби я живу на хуторі. І так постійно.

Льолік! От щас я ,настояща Злая пчела!!!!! Звоню в рес, ніхто не бере трубку! Хотіла спросить, коли хоч приблизно буде світло???? Я д живу в городі, блін! А світло вимикають так, ніби я живу на хуторі. І так постійно.
Вот с¥ки!
Надеюсь,скоро вклю4ат!

Злая пчела, а у нас коли нема світла -ще й води нема. кАлхоз и одна насосна. отаке.. Тому у нас коли вимика.ть світло -знаєте що ми перш за все робимо? Набираємо воду))

Ода Набунага, и она не платит? А ты теперь с нами? Какой то у вас бартер.. она -кровь а ты ее от калов спасаешь..?
Ну я не за это на востоке Украины кровь в прямом смысле лил чтобы тут какие то полупокеры по кацапским методичкам людей защищать которых я присягал кошмарили :письмо: так что с вами куча народа в пикселе и тех что носили его с 2014 :bb:

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі