- Дописи
- 15598
- Реакції
- 35920
- Бали
- 7065
ПАННОЧКА не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Вибачте, а що такого страшного я запитала? Де тут нетактовність?Я вибачаюсь, а Вам не здається таке запитання, як мінімум, нетактовним?
Говори, мне уже надоел этот карантинЕсли я тебе скажу - мне прийдётся тебя (л) убить![]()

Моей бывшей,братухе рейд из шести бабок делали,смешно-но помогло!У кого есть бабка знакомая? Надо отшептать. Не может так невезти.
Вибачте, а що такого страшного я запитала? Де тут нетактовність?
кожен розуміє поняття "нетактовності" в міру своєї вихованості... Без образ.Это да...Ничто не вечно под Луной...
Запитати в людини про хворобу, потурбуватися - це нетактовність???кожен розуміє поняття "нетактовності" в міру своєї вихованості... Без образ.
А шо, не? У меня неправильный календарь?Шо серьёзно ? ???
Розпитувати чим саме людина захворіла, так, для мене це нетактовність.Запитати в людини про хворобу, потурбуватися - це нетактовність???
Я в шоці від вас!. Дякую за пояснення. Прикро що так.Розпитувати чим саме людина захворіла, так, для мене це нетактовність.
Побажати швидкого одужання і міцного здоров'я - це потурбуватись.
ИМХО...
Наверное китайскийА шо, не? У меня неправильный календарь?![]()
Взаэмно.Прикро що так.
Ой, спасибо тебе, Братишка, а то я не могла понять, шо за фuгня такая, чего так холодно...Наверное китайский
Адэсский)))Наверное китайский
Взаэмно.
Дуже тактовно і виховано.Взаэмно.
Так и я про то же - на улице мракобесияОй, спасибо тебе, Братишка, а то я не могла понять, шо за ф*гня такая, чего так холодно...
Дуже приємно, що попри шок, Ви це помітили)))Дуже тактовно і виховано.
А шо тобі здалося?