Зона Отдыха

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Так приємно з вами всіма спілкуватися, з цими грьо***ми проблемами подруг не залишилося. А вас наче все життя

Так приємно з вами всіма спілкуватися, з цими грьо***ми проблемами подруг не залишилося. А вас наче все життя
Це так. На форумі є все і поради, і підтримка, і дружба, і кохання.

Не, я по старинке в казане делаю
А я в чугунный каструлі. А інколи на кострику в саду. Як доживу до літа всіх запрошуюю. З мене плов і шашлик, а напої кожен беріть хто що любить

Моїм сподобається! А плов придумала сама так робити. Беру будь яке м'ясо, навіть інколи свинину кісточки, на сковорідку лью багато олії і обсмажити мясо. Коли буде дуже зарумянене кидаю цибулю і моркві соломкою, влітку додаючи солодкий перець, помідор або ложку дві томат. Все тушкується потім відміряю води беру 1:3 і все в каструлю. Трохи кипить кидаю рис, беру пропарений і все ставлю в розігріві духовку. В мультиварці ще не пробувала. Перед тим, як буде готовий кидаю приправ і часник. Часник можна викинути перед рисом. Гарно вимити всю головку і не чищеним покласти в каструлю. А потім просто в кинуть його. Так узбеки готують. І все. Завжди виходив дуже смачний
))) я тоже в плов кладу целую головку чеснока.
И ещё попробуйте плов с индюшатиной, ооочень вкусный получается. ))

))) я тоже в плов кладу целую головку чеснока.
И ещё попробуйте плов с индюшатиной, ооочень вкусный получается. ))
[/QUOT
Такого в мене немає. Свинина, баранина, курятина, качатина, густина. З цим всім пробувала. Чоловікові дуже з бараниной до смаку. А як на мене- дуже жирне виходить
А чого мої улюблені деруни ніхто сьогодні не згадав?

А я в чугунный каструлі. А інколи на кострику в саду. Як доживу до літа всіх запрошуюю. З мене плов і шашлик, а напої кожен беріть хто що любить
В смысле доживу,что за писимизм.....теперь все!Должны!И только с улыбкой!плов ,шашлыки....?

Я думала тут люди ,,,,совістні'')))))))
Куда пройти,куда податься.....?))))))))))

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі