Щоденник Знову вліз в цю боргову яму

• Автор теми Автор теми White
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 21
  • Перегляди Перегляди 1K

White

Форумчанин
Дописи
49
Реакції
26
Бали
5090
White не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Вітаю! Ось я і знову вліз в ці мфо.. Років 5-6 назад вже брав кредити, 6 просрочок було, та і не платив їх, спробував спочатку взяти в селфі кредит в цьому році, і тут не очікував і видали на 600 гривен, погасив.
Сталось так що не було коштів і понабирав ції кредитів знову, та бачу договори в них дуже змінились можуть такі штрафи писати, і проценти, але можливо і раніше було так само..

Зараз мої кредити
Selficredit-600 тіло , (буду платити)
Credit7-1100 тіло(буду платити, або прологанція)
Creditkassa-2000 тіло(просрочка піде через 9 днів)
Є гроші - 2000 тіло(просрочка піде також через 9 днів)

Як я розумію відбиті на всю голову є гроші

Розпланував кошти але розумію, що ніфіга я його не заплау ці кредити

Ось так я і вліз знову в ці кредити.. Працюю офіційно не великий дохід, маю інвалідність 2 группи

Так саме цікаве що ці кредити мфо, як наркотик якійсь, якось я жив без мфо і все було ок

Нічому життя не навчило 🙄
Не ошибается тот, кто ничего не делает. Да и как бы идеальных людей не существует. Бывают ситуации и все такое...
Мне, например, не дают потому что я во всех самых-самых черных списках у всех мфо и банков)))

Не ошибается тот, кто ничего не делает. Да и как бы идеальных людей не существует. Бывают ситуации и все такое...
Мне, например, не дают потому что я во всех самых-самых черных списках у всех мфо и банков)))

Так я звами згоден повністю, мені на ці дзвінки колекторів і контор якось байдуже.. Щоб рідних не тривожили, але як розумію будуть

Вітаю! Ось я і знову вліз в ці мфо.. Років 5-6 назад вже брав кредити, 6 просрочок було, та і не платив їх, спробував спочатку взяти в селфі кредит в цьому році, і тут не очікував і видали на 600 гривен, погасив.
Сталось так що не було коштів і понабирав ції кредитів знову, та бачу договори в них дуже змінились можуть такі штрафи писати, і проценти, але можливо і раніше було так само..

Зараз мої кредити
Selficredit-600 тіло , (буду платити)
Credit7-1100 тіло(буду платити, або прологанція)
Creditkassa-2000 тіло(просрочка піде через 9 днів)
Є гроші - 2000 тіло(просрочка піде також через 9 днів)

Як я розумію відбиті на всю голову є гроші

Розпланував кошти але розумію, що ніфіга я його не заплау ці кредити

Ось так я і вліз знову в ці кредити.. Працюю офіційно не великий дохід, маю інвалідність 2 группи

Так саме цікаве що ці кредити мфо, як наркотик якійсь, якось я жив без мфо і все було ок
да тут ціна питання 5700 грн, можете їм їх простити.

ось завтра і підуть в просрочку є гроші, та кредит касса, credit 7 , та селфі кредит думаю що закрию, с кассою та є гроші буду чекати просрочку

ось завтра і підуть в просрочку є гроші, та кредит касса, credit 7 , та селфі кредит думаю що закрию, с кассою та є гроші буду чекати просрочку
В касі є фіолетова кнопки ,,невистачає коштів на оплату,, можете написати їм,призупинять відсотки на 30-90 днів ,зможете розрахуватись з ними

А у вас много долгов перед МФО?
В касі є фіолетова кнопки ,,невистачає коштів на оплату,, можете написати їм,призупинять відсотки на 30-90 днів ,зможете розрахуватись з ними
Жаль что такого нет в "на все"

Спасибо что сказали об этом) Я им написал пиьсмо с просьбой о рекструзация боргу несколько дней назад жду ответа

Останнє редагування:
А у вас много долгов перед МФО?

Жаль что такого нет в "на все"
Пишіть по ній же.Проходить!
Спасибо что сказали об этом) Я им написал пиьсмо с просьбой о рекструзация боргу несколько дней назад жду ответа
Пишіть їм по тій кнопці декілька разів.Успіху Вам

В мене такої кнопки немає. Є тільки сплатити.

У грошей у вас какая ситуация? Тоже дофига хотят?
2 день просрочки пока бы не сказал что прям сильно много, тело 2000, на последний день без просрочки было 2600, на 2 день 3600, и сегодня там что-то 3680 что-то такое

2 день просрочки пока бы не сказал что прям сильно много, тело 2000, на последний день без просрочки было 2600, на 2 день 3600, и сегодня там что-то 3680 что-то такое
У вас сумма маленькая вам проще) прислали смс сегодня 22500 хотели со скидкой без скидки 24 уже наверное и это с тела в 6500

У вас сумма маленькая вам проще) прислали смс сегодня 22500 хотели со скидкой без скидки 24 уже наверное и это с тела в 6500
да сумма не большая согласен, работу потерял так бы легко выплатил его
PA45OND06X.webp

Кредит касса согласилась на 15 дней остановить проценты, тело 2000, уже 3400 хотят

да сумма не большая согласен, работу потерял так бы легко выплатил его
PA45OND06X.png

Кредит касса согласилась на 15 дней остановить проценты, тело 2000, уже 3400 хотят
Прикольно, но главное, чтоб вам это предложение подошло мне например 15 дней было бы совсем ни о чем

Схожі теми

Назад
Угорі