Знову потрібна ваша підтримка

• Автор теми Автор теми Nata555
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 27
  • Перегляди Перегляди 2K
Інколи я думаю,що це супертренінг від життя, як позбутися почуття вини,сорому,навчитись жити своє життя і не боятись чужої думки, як змінити ті установки,які закладені з дитинства.Дуже дієвий!
Да ну його,такий тренінг. Я знову прохожу через ті почуття, що на початку прострочок,коли був терор на роботі. Шарахаюсь від будь-якого звуку в під'їзді,від людей на вулиці. Нервова знову стала,все дратує. 3 місяці тиші було а зараз все по-новому. Думала,що з часом вони трохи попускаються,а виявилось навпаки.

Да ну його,такий тренінг. Я знову прохожу через ті почуття, що на початку прострочок,коли був терор на роботі. Шарахаюсь від будь-якого звуку в під'їзді,від людей на вулиці. Нервова знову стала,все дратує. 3 місяці тиші було а зараз все по-новому. Думала,що з часом вони трохи попускаються,а виявилось навпаки.
Искренне Вам сочувствую. Постарайтесь пережить это и не убить " в хлам" нервную систему. Черпайте силы из всех доступных источников, у Вашего ребенка сейчас замечательный возраст, от маленьких детей столько чудесных эмоций, обидно их пропустить из- за звонящих дегенератов. Держитесь, мы всё равно прорвёмся.

Искренне Вам сочувствую. Постарайтесь пережить это и не убить " в хлам" нервную систему. Черпайте силы из всех доступных источников, у Вашего ребенка сейчас замечательный возраст, от маленьких детей столько чудесных эмоций, обидно их пропустить из- за звонящих дегенератов. Держитесь, мы всё равно прорвёмся.
Стараюсь держаться,но снова нужно время и терпение. Благодарю за поддержку. Прорвемся.

Обовязково попустяться,але до року не треба розслаблятись.Накопичуйте гроші, бо потім може бути інший рівень проблем. Я теж на державній роботі працюю.Розумію вас,як ніхто.І мфо в мене в рази більше.Уявляєте,який мені треш влаштовували.Але власна позиція має бути сильною.Наводьте залізні аргументи.Сприймаю все як боксерський поєдинок: завдали удару,стряхніть головою,оговтайтесь і продовжуйте бій, хоча б з позиції захисту себе)

Обовязково попустяться,але до року не треба розслаблятись.Накопичуйте гроші, бо потім може бути інший рівень проблем. Я теж на державній роботі працюю.Розумію вас,як ніхто.І мфо в мене в рази більше.Уявляєте,який мені треш влаштовували.Але власна позиція має бути сильною.Наводьте залізні аргументи.Сприймаю все як боксерський поєдинок: завдали удару,стряхніть головою,оговтайтесь і продовжуйте бій, хоча б з позиції захисту себе)
А як на роботі у Вас сприймають дзвінки? Бо я поки в декреті то мені спокійніше,але директор трошки жорсткий в плані шухеру.

А як на роботі у Вас сприймають дзвінки? Бо я поки в декреті то мені спокійніше,але директор трошки жорсткий в плані шухеру.
Коли вперше викликали в приймальню до телефона, був директор.З ним і до того складні стосунки були.По телефону дзвонарям сказала,що це питання особистого характеру.Колеги в принципі в курсі, на що здатні колектори,бо переді мною треш влаштували ще одному співробітнику, заступниця з ними правувалась,то добрались до обласного управління і всіх родичів і односельчан її підняли.Я теж пояснювала, будуть відповідати на дзвінки і щось пояснювати,їм же буде гірш, що можуть і колажі зробити і т.д.Тому дехто морозився з першого дзвінка, що не знає мене., а дехто відривався.Знаючи,як швидко розходяться плітки, декому так і сказала,що брала кредит, бо потрібно було закрити інший (банківський)'Платила,переплатила купу грошей на пролонгації.Але закривати не хочуть,тому тероризують.Буду з ними вирішувати виключно правовими методами.Ще навела інші факти, що не хочуть видаляти документи зі свого сайту, що списали з картки декілька тисяч грнГоловне, не показувати ,що ви дійсно винні, реагувати ніби ви стали жертвою цих аферистів

Назад
Угорі