Motorheart
Форумчанин
- Дописи
- 142
- Реакції
- 173
- Бали
- 393
Motorheart не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Можливо щось і вийде.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
очередной пиар запрещенного тут канала? понимаю)))Не можу вставити ссилку на відео, якщо коротко, до у міністра юстиції вже лежить скарга на Дорошкевич і він пообіцяв розібратися в ситуації.
Не можу вставити ссилку на відео, якщо коротко, до у міністра юстиції вже лежить скарга на Дорошкевич і він пообіцяв розібратися в ситуації.
Не можу вставити ссилку на відео, якщо коротко, до у міністра юстиції вже лежить скарга на Дорошкевич і він пообіцяв розібратися в ситуації.
По-перше - я не піараст, щоб піарити когось, а по-друге - ким і чому "запрещенный" канал?очередной пиар запрещенного тут канала? понимаю)))
откройте правила форума)) почитайте))По-перше - я не піараст, щоб піарити когось, а по-друге - ким і чому "запрещенный" канал?
Пункт 3.12 Правила форумаПо-перше - я не піараст, щоб піарити когось, а по-друге - ким і чому "запрещенный" канал?
Не знав, цікаво, чому саме цей канал.откройте правила форума)) почитайте))
это уже вопрос к администрации форумаНе знав, цікаво, чому саме цей канал.
Правила форуму.По-перше - я не піараст, щоб піарити когось, а по-друге - ким і чому "запрещенный" канал?
Обіцяти-не значить заміж звати☹В общем, там министр юстиции обещал разобраться с жалобами на Дорошкевич и провести проверку ее деятельности.
Мені поки немає причин відправляти, як з'являться - тоді не тільки в Мін'юст.Бачили вже всі сто і один раз.
Але далі відео справа не здвинулася.То нам кісточку кинули,щоб ми сиділи і чекали,що щось таки зміниться.
А Ви,наприклад,самі скаргу в Мін'юст на Дорошкевич відправили?
Обіцяти-не значить заміж звати☹