Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Держись !!!Страшно, сидіти під реанімацією?
Напиши записку. Передай медсестрою. Намалюй смайлика)))Мене лякає,що,він,такий розумаха,зараз переживає там.Нас,навіть за кошти не пустили,щоб хоча б заспокоїти,пояснити,що ми поряд.Пояснили,що поки інший його аналіз на Ковід не буде негативний,не пустять.І,тут,я зла,бо,я свою дитинку,сьогодні обнімала,цілувала,що означає його аналіз?
Цілком з вами згідна, без шоколадки чи 50 грн в кишеню на тебе дивляться не такТи ж знаєш... Коли стосується здоров'я дитини..не звертаєш увагу на принципи.
Так медицина в нас до цього звикла. Але не дасиш ,не буде толку.
В мене з старшим,так було,ставили в 9міс.багато діагнозів,а поки дійшли до отиту,то дитині робили переливання крові,бо організм обезводився,гемоглобін дуже впавЯк я вас розумію в мене така сама біда, шкода що в нас час медики купляють дипломи, не лічать, а калічать, шкода маленьких діток які попадають до таки *** в руки, в нас боліло горло приписали ліків на 840 грн, пили антибіотик 5 днів, скінчилось все гострим запаленням вушка, а синочку тільки 9 місяців
Все буде у вас добре, ви головне не падайте духом, щиро надіємось що саме найгірше уже попереду, сили вам і терпіння, зайчику маленькому швидкого одужання і пам'ятайте щоб там не було все буде добре, наші думки матеріальніМене лякає,що,він,такий розумаха,зараз переживає там.Нас,навіть за кошти не пустили,щоб хоча б заспокоїти,пояснити,що ми поряд.Пояснили,що поки інший його аналіз на Ковід не буде негативний,не пустять.І,тут,я зла,бо,я свою дитинку,сьогодні обнімала,цілувала,що означає його аналіз?
Аж мурашки по шкіріВ мене з старшим,так було,ставили в 9міс.багато діагнозів,а поки дійшли до отиту,то дитині робили переливання крові,бо організм обезводився,гемоглобін дуже впав
Яка ж ти розумничкаНапиши записку. Передай медсестрою. Намалюй смайлика)))
Завжди є вихід))))
Саме зараз те покоління лікарів ,які за сало та коньяк ,купували диплом.. це наше покоління.(((((В мене з старшим,так було,ставили в 9міс.багато діагнозів,а поки дійшли до отиту,то дитині робили переливання крові,бо організм обезводився,гемоглобін дуже впав
Слава Богу що краще. Все буде добре. Теж таке пережила і як Вам зараз важко чудово розумію. Сил Вам, а синочку одужання. Тут напевно всі хто прочитав пост переживають і моляться за синульку.Сказали,що,так.Вже навіть сказали,що краще йому.
Я так робила своїм дівчаткам!. Особливо старшій донечці. З кожною передачкою,записка та смайлик)))). Це вже в нас, як звичай ... Мама тут ,мама поряд...))))Яка ж ти розумничка
Я б навіть і не додумалась
Йому ж 9 і він зрозуміє і це для нього дуже важливо, що ви поруч
То,він такий ,що сьогодні не спав,томущо ,думав,що буде йому погМаri, твої переживання передаються дитинці, він знає,що ти поруч, сама кажеш, що він у тебе розумняка,
Він,в мене комп'ютерні ігри намагається створювати,відмінник і розсудливий,ніжний.Слава Богу що краще. Все буде добре. Теж таке пережила і як Вам зараз важко чудово розумію. Сил Вам, а синочку одужання. Тут напевно всі хто прочитав пост переживають і моляться за синульку.
Я чесно в лікарні просто розгубилася б однозначно. Хоча вдома коли мала нераз давилась я миттєво реагувала, а чоловік в штопорі.Я так робила своїм дівчаткам!. Особливо старшій донечці. З кожною передачкою,записка та смайлик)))). Це вже в нас, як звичай ... Мама тут ,мама поряд...))))
От бачите , він у Вас розумний хлопчик. Дійсно напишіть йому, намалюйте щось позитивне. Додайте йому сили. Вам головне протриматися цю ніч, а завтра може і в палату переведуть і буде трохи легше.То,він такий ,що сьогодні не спав,томущо ,думав,що буде йому пог
Він,в мене комп'ютерні ігри намагається створювати,відмінник і розсудливий,ніжний.
Тримаю,цю ніч.Знаю,вірю,що все буде добре.От бачите , він у Вас розумний хлопчик. Дійсно напишіть йому, намалюйте щось позитивне. Додайте йому сили. Вам головне протриматися цю ніч, а завтра може і в палату переведуть і буде трохи легше.
Та,знаю,що буде все добре,але не можу заспокоїтися,поки не обійму.Мій,старший ,заспокоює мене,а сам раніше пішов додому.Донька,маніпуляторша ,мовчить.І я за це!
Маri, підтримайте дитину. На ранок уже будете обійматись!)) Заспокойтесь самі і він заспокоїться...
Бережіть себе і нехай Вищі Сили бережуть вашого хлопчика.
У вас троє діток?Тримаю,цю ніч.Знаю,вірю,що все буде добре.
Та,знаю,що буде все добре,але не можу заспокоїтися,поки не обійму.Мій,старший ,заспокоює мене,а сам раніше пішов додому.Донька,маніпуляторша ,мовчить.