Знаєте,що страшніше? Не мфо!

• Автор теми Автор теми Маri
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 332
  • Перегляди Перегляди 11K
Мене лякає,що,він,такий розумаха,зараз переживає там.Нас,навіть за кошти не пустили,щоб хоча б заспокоїти,пояснити,що ми поряд.Пояснили,що поки інший його аналіз на Ковід не буде негативний,не пустять.І,тут,я зла,бо,я свою дитинку,сьогодні обнімала,цілувала,що означає його аналіз?

Мене лякає,що,він,такий розумаха,зараз переживає там.Нас,навіть за кошти не пустили,щоб хоча б заспокоїти,пояснити,що ми поряд.Пояснили,що поки інший його аналіз на Ковід не буде негативний,не пустять.І,тут,я зла,бо,я свою дитинку,сьогодні обнімала,цілувала,що означає його аналіз?
Напиши записку. Передай медсестрою. Намалюй смайлика)))
Завжди є вихід))))

Ти ж знаєш... Коли стосується здоров'я дитини..не звертаєш увагу на принципи.
Так медицина в нас до цього звикла. Але не дасиш ,не буде толку.
Цілком з вами згідна, без шоколадки чи 50 грн в кишеню на тебе дивляться не так

Як я вас розумію в мене така сама біда, шкода що в нас час медики купляють дипломи, не лічать, а калічать, шкода маленьких діток які попадають до таки *** в руки, в нас боліло горло приписали ліків на 840 грн, пили антибіотик 5 днів, скінчилось все гострим запаленням вушка, а синочку тільки 9 місяців
В мене з старшим,так було,ставили в 9міс.багато діагнозів,а поки дійшли до отиту,то дитині робили переливання крові,бо організм обезводився,гемоглобін дуже впав

Маri, твої переживання передаються дитинці, він знає,що ти поруч, сама кажеш, що він у тебе розумняка,

Все буде у вас добре, ви головне не падайте духом, щиро надіємось що саме найгірше уже попереду, сили вам і терпіння, зайчику маленькому швидкого одужання і пам'ятайте щоб там не було все буде добре, наші думки матеріальні
В мене з старшим,так було,ставили в 9міс.багато діагнозів,а поки дійшли до отиту,то дитині робили переливання крові,бо організм обезводився,гемоглобін дуже впав
Аж мурашки по шкірі

Саме зараз те покоління лікарів ,які за сало та коньяк ,купували диплом.. це наше покоління.(((((

Сказали,що,так.Вже навіть сказали,що краще йому.
Слава Богу що краще. Все буде добре. Теж таке пережила і як Вам зараз важко чудово розумію. Сил Вам, а синочку одужання. Тут напевно всі хто прочитав пост переживають і моляться за синульку.

Мамочки!!!!
Беремо себе в руки!!!
Наші діти відчувають наше хвилювання, вони зчитують наші емоції. Продукуйте впевненість в позитивному результаті!
Все буде добре!!! Маri, реанімація-це не кінець світу, це крок до швидшого одужання. Просто сама назва відділення у вас асоціюється майже з кінцем світу...
Вашому малюкові там допоможуть скоріше, бо їх задача- в найкоротший термін взяти під контроль стан організму.
Все буде good, не панікуйте!

А страшно- це коли впускають в реанімацію...

Яка ж ти розумничка
Я б навіть і не додумалась
Йому ж 9 і він зрозуміє і це для нього дуже важливо, що ви поруч
Я так робила своїм дівчаткам!. Особливо старшій донечці. З кожною передачкою,записка та смайлик)))). Це вже в нас, як звичай ... Мама тут ,мама поряд...))))

Маri, твої переживання передаються дитинці, він знає,що ти поруч, сама кажеш, що він у тебе розумняка,
То,він такий ,що сьогодні не спав,томущо ,думав,що буде йому пог
Слава Богу що краще. Все буде добре. Теж таке пережила і як Вам зараз важко чудово розумію. Сил Вам, а синочку одужання. Тут напевно всі хто прочитав пост переживають і моляться за синульку.
Він,в мене комп'ютерні ігри намагається створювати,відмінник і розсудливий,ніжний.

Я так робила своїм дівчаткам!. Особливо старшій донечці. З кожною передачкою,записка та смайлик)))). Це вже в нас, як звичай ... Мама тут ,мама поряд...))))
Я чесно в лікарні просто розгубилася б однозначно. Хоча вдома коли мала нераз давилась я миттєво реагувала, а чоловік в штопорі.
Не люблю я лікарні, хоч останні два роки туди ходу майже як на роботу

То,він такий ,що сьогодні не спав,томущо ,думав,що буде йому пог

Він,в мене комп'ютерні ігри намагається створювати,відмінник і розсудливий,ніжний.
От бачите , він у Вас розумний хлопчик. Дійсно напишіть йому, намалюйте щось позитивне. Додайте йому сили. Вам головне протриматися цю ніч, а завтра може і в палату переведуть і буде трохи легше.

От бачите , він у Вас розумний хлопчик. Дійсно напишіть йому, намалюйте щось позитивне. Додайте йому сили. Вам головне протриматися цю ніч, а завтра може і в палату переведуть і буде трохи легше.
Тримаю,цю ніч.Знаю,вірю,що все буде добре.
І я за це!
Маri, підтримайте дитину. На ранок уже будете обійматись!)) Заспокойтесь самі і він заспокоїться...
Бережіть себе і нехай Вищі Сили бережуть вашого хлопчика.
Та,знаю,що буде все добре,але не можу заспокоїтися,поки не обійму.Мій,старший ,заспокоює мене,а сам раніше пішов додому.Донька,маніпуляторша ,мовчить.

Тримаю,цю ніч.Знаю,вірю,що все буде добре.

Та,знаю,що буде все добре,але не можу заспокоїтися,поки не обійму.Мій,старший ,заспокоює мене,а сам раніше пішов додому.Донька,маніпуляторша ,мовчить.
У вас троє діток?

Назад
Угорі