Знаєте,що страшніше? Не мфо!

• Автор теми Автор теми Маri
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 332
  • Перегляди Перегляди 11K
До ранку сама не буду в курсі,так,як поставили діагноз :пневмонія,скоріш всього вірусна.Але ні аналізів,ні ренгену немає ,завтра буде Ескате.
Повторюю. Задобрити'' треба медсестер.. ніч попереду.. каву з печивом (щось придумай)

Я,навіть вже на нервах хотіла телефонувати на 1545.Як,в нас при пандемії,немає ренгенолога до понеділка,як в нас відправляють при симтомах,їхати самим в поліклінніку?Як,не можуть зробити аналізи крові сьогодні???

Я,навіть вже на нервах хотіла телефонувати на 1545.Як,в нас при пандемії,немає ренгенолога до понеділка,як в нас відпоавляють при симтомах,їхати самим в поліклінніку?Як,не можуть зробити аналізи крові сьогодні???
Ти з цим нічого не зробиш.. вихідний (((((
Ти краще подумай ,що йому приготуєш,коли він тобі скаже... Мама ,хочу їсти))))))

Повторюю. Задобрити'' треба медсестер.. ніч попереду.. каву з печивом (щось придумай)
Отаким задобрюванням медсестр і лікарів ми маємо те,що маємо...
Поки в карман не покланяєшся не хочуть й пальцем ворохнути...
Вони доречі з/п отримують за свою роботу,так як і ти,і я і вона...
Чарівного пенделя їм виписати потрібно...

Ти з цим нічого не зробиш.. вихідний (((((
Ти краще подумай ,що йому приготуєш,коли він тобі скаже... Мама ,хочу їсти))))))
Та,я йому вже цілу торбу наготувала і накупила,не встигла спакувати,як подзвонив чоловік і сказав,що забрали в реанімацію
Я,не встигла навіть заспокоїти дитину,пояснити,що з ним все буде добре і ми поряд.

Отаким задобрюванням медсестр і лікарів ми маємо те,що маємо...
Поки в карман не покланяєшся не хочуть й пальцем ворохнути...
Вони доречі з/п отримують за свою роботу,так як і ти,і я і вона...
Чарівного пенделя їм виписати потрібно...
Ти ж знаєш... Коли стосується здоров'я дитини..не звертаєш увагу на принципи.
Так медицина в нас до цього звикла. Але не дасиш ,не буде толку.

Ти ж знаєш... Коли стосується здоров'я дитини..не звертаєш увагу на принципи.
Так медицина в нас до цього звикла. Але не дасиш ,не буде толку.
Знаю,а вони не соромляться брати,бо рідні в таких ситуаціях останнє готові віддати...
Був би толк,якби...
Ладно,я мовчу,не хочу соач в темі розводити...

Ненавиджу,ще більше тепер нашу медицину.
Повір ,ти не одна така......
ПАННОЧКА, ти права, но так не має бути, це ж дитя, я б їх роздерла
Ми всі прекрасно розуміємо ,що немає..але кого хвилює це?
Маri, синочок при свідомості?

Маri, все будет хорошо, уже утром будете поить чайком с печенькой! Детки быстро поправляются!
а вы пишите, вам сейчас спать точно не хочется, мы поддержим всегда

Маri, я тебе обнімаю, тримайся, все буде добре, ми всі будемо думати, щоб він якнайшвидше одужав!

Сказали,що,так.Вже навіть сказали,що краще йому.
Ось бачиш.))))
Дивись , скільки людей одночасно почали молитися!!! Щоб ,твоя комашечка,відчула полегшення і пішов на ,,поправку "))

Нічого не кажуть.****,наша медицина.Зранку ледь дозвонилася до сімейної,та сказала є черговий лікар.Я,подзвонила в швидку,сказали температура не висока і ходить,йдіть до чергового.

Мій синочок менший.
Як я вас розумію в мене така сама біда, шкода що в нас час медики купляють дипломи, не лічать, а калічать, шкода маленьких діток які попадають до таки *** в руки, в нас боліло горло приписали ліків на 840 грн, пили антибіотик 5 днів, скінчилось все гострим запаленням вушка, а синочку тільки 9 місяців

Назад
Угорі