Знаєте,що страшніше? Не мфо!

• Автор теми Автор теми Маri
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 332
  • Перегляди Перегляди 11K
Задихатися почав,зараз під апаратом.С*ки,навіть немає на вихідні ренгенолога,і аналізи завтра будуть.Просили ,лікаря,гроші пропонували,щоб на хвилинку дитину заспокоїти
Как завтра анализы, это реанимация , должна быть цитовая лаборатория!

Задихатися почав,зараз під апаратом.С*ки,навіть немає на вихідні ренгенолога,і аналізи завтра будуть.Просили ,лікаря,гроші пропонували,щоб на хвилинку дитину заспокоїти
Жах
Я спати не буду, переживатиму
Вірю в найкраще

В мене Перлик також на горло жаліється . Вчора не пустила в школу , сьогодні охрипла.... Температура 37,6...
Якось не по собі стало ((()
В мене Перлик також на горло жаліється . Вчора не пустила в школу , сьогодні охрипла.... Температура 37,6...
Якось не по собі стало (((
В мене в Тьоми часто були бронхіти до п'яти років.Останній раз хворів ще в осенни

Якісь уколи вкололи?

Все буде добре тримайтеся здоров'я дитинці а Вам терпіння.

В мене в Тьоми часто були бронхіти до п'яти років.Останній раз хворів ще в осенни
[/QUOTте що під апаратом ,добре... Помаленьку викарабкається. )))
А ти при ньому будь спокійніша.. вони все відчувають... Наші діти!))

Якісь уколи вкололи?
Спочатку коли приїхали,в нас запитали:будете лягати,зробимо тест,якщо ні,то ні.Дитина важко дихала вкололи дексаметазол і ношпу,йому стало краще,а через 20 хвилин почав задихатися,і звичайна маска з киснем,не допомагала,забрали в реанімацію

Спочатку коли приїхали,в нас запитали:будете лягати,зробимо тест,якщо ні,то ні.Дитина важко дихала вкололи дексаметазол і ношпу,йому стало краще,а через 20 хвилин почав задихатися,і звичайна маска з киснем,не допомагала,забрали в реанімацію
Тримайся...
Все буде добре...

Цей препарат хороший. Діючий..все нормалізується...
Треба ,,,задобрити''' медсестер... Відношення інше буде.

Знаю ,розумію. Сама таке пережила..(неодноразово)((
Ти тримай в курсі... Ми з тобою... Обнімаю тебе!))
До ранку сама не буду в курсі,так,як поставили діагноз :пневмонія,скоріш всього вірусна.Але ні аналізів,ні ренгену немає ,завтра буде Ескате.

Назад
Угорі