Знакомство,,forever,,

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Бо позитиву,оптимізму ,гумору,терпіння і віри, напевне ні в однієї нації стільки немає!
Угу. Артісти ще ті... понабирали кредитів і сидять зубоскалять тут :hahah: :lol:
Були б гроші і ми б вже потікали, а так сидим, поки не придаве
Я тебе втічу! Сиди і город мій там охороняй!))

Нам кредити по 2 млрд. Давали, і щоб отримати, за вказівкою - ми створювали чи змінювали закони. А зараз нам що тижня дають по 2-3 млрд. Зброя це не допомога - це борг, який потрібно буде відсудити у агресора і віддати всьому світу.

Fox ep tvoy ти на кордоні часто буваєш .там є якісь кафе чи щось , де можна їду купити?

Fox ep tvoy ти на кордоні часто буваєш .там є якісь кафе чи щось , де можна їду купити?
Не бываю вообще если ты говоришь об Украинской границе. Я с собой брал пару бутеров,воду плюс на заправках можно взять какой-то хот дог чтоб не испытывать судьбу с беляшами на автовокзалах) а так даже внимания не обращал если честно.
Всем драсте :D

:boast:

:sarcastic:
Рідко буваєш, бракує твоїх жартів?
Ночью езжу,днём сплю последнее время) работы много,я ж под амазоном работаю,чем ближе Новый год тем больше заказывают всякую xepню,а мы возим. Е мае я ж как Санта Клаус выходит :D Я и куча оленей вокруг?:sarcastic:

Ночью езжу,днём сплю последнее время) работы много,я ж под амазоном работаю,чем ближе Новый год тем больше заказывают всякую xepню,а мы возим. Е мае я ж как Санта Клаус выходит :D Я и куча оленей вокруг?:sarcastic:
?Санта, можна сісти тобі на колінки?і бажання загадати?
Сьозу пустила і все пішло :lol: :hahah:
:beee:

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі