Знакомство,,forever,,

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Prostomariia, потихеньку...В кого там світла нема - гоу до нас) В нас не вимикають, хіба що якась мінка чи ракетка розхєрячить дроти . :spiteful:
Та спасибі ?краще вже без нічого ніж під москалями
Місто вже майже без вікон.. кожного дня прильоти, порожнє зовсім.. кулемети як горох строчать, Міла чула..я скидала голосове.Літає, свистить, бухає..фронтове містечко :dntknw::(
Жесть, тобі треба виїхати звідти

За кордон, куди ж ще, діти все ж таки
Ще треба мати гроші.
В неї і діти і мама.
І син ,якому 25 чи 26 років.
Це хіба що через волонтерів,хто займається перевезенням людей з тих міст.Не думаю ,що такі там є.

Та спасибі ?краще вже без нічого ніж під москалями

Жесть, тобі треба виїхати звідти
В Крим?:(
Блін, як хочеться як раніше написати: кава і поскакала... тільки зараз скакати нікуди..раз на тиждень до міста..а так..на мусорку, та трохи повітрям подихати, просто по магазинах пройтися, чисто щоб криша не з'їхала і назад, бо вдома якось спокійніше

Ще треба мати гроші.
В неї і діти і мама.
Це хіба що через волонтерів,хто займається перевезенням людей з тих міст.Не думаю ,що такі там є.
Якщо вона в окупації - через Крим нехай їде, чоловіків пропускають після кількох годин співбесід. На перший час гроші потрібно, без них нікуди.

В Крим?:(
Блін, як хочеться як раніше написати: кава і поскакала... тільки зараз скакати нікуди..раз на тиждень до міста..а так..на мусорку, та трохи повітрям подихати, просто по магазинах пройтися, чисто щоб криша не з'їхала і назад, бо вдома якось спокійніше
Танюха все неодмінно наладиться. Буде свято і на нашій вулиці ;)

Якщо вона в окупації - через Крим нехай їде, чоловіків пропускають після кількох годин співбесід. На перший час гроші потрібно, без них нікуди.
Я маму не покину, а вона не доїде. Вона вчора 3 години за тою лядською" пензією" простояла, бо жити за щось треба, і чуть не вмерла, таблетки жменями ковтала потім..а ти кажеш 5 діб у дорозі...

У мене знайомі в п'ятницю виїхали, ще досі в дорозі, ще навіть в Польщу не заїхали, на кордоні стоять.

До речі Україна вбила Ковід... В Європі трохи стих той ло.... рон. Поки що масок і щеплень не вимагають.
Слава Богу, що ти не стикався з ним...тому я б не стала так говорити, що то л...н. У мене купа знайомих померли, здорові абсолютно чоловіки , і жінки. Одна весь час хвасталася, що у 60 років навіть картки медичної нема, теж так говорила, як ти. А як придавило, то каже тепер, що я з того світу повернулася, реально вмирала. Якби не донька з Італії грошами не допомогла,тщо там на тисячі в день йшло у реанімації, то не було б її.

Ще треба мати гроші.
В неї і діти і мама.
Звісно що треба, але шо ж робити, треба щось робити, лишатись там?!

Я маму не покину, а вона не доїде. Вона вчора 3 години за тою лядською" пензією" простояла, бо жити за щось треба, і чуть не вмерла, таблетки жменями ковтала потім..а ти кажеш 5 діб у дорозі...
Самі старі і лишилися в окупації..Дітей хоч відпусти. Бач, що твориться? Щось добре років за 5-10 може бути.... Не чекай прильоту на голову.

Бо наша нація зі всім впорається.
Тобто ми як таргани, виживемо навіть після ядерного вибуху ? Це інсайдерська інфа?))
До речі Україна вбила Ковід...
Якби не війна, то далі б качали цю тему.

Тобто ми як таргани, виживемо навіть після ядерного вибуху ? Це інсайдерська інфа?))
Ну ми вміємо виживати і пристосовуватись Такі ми!
І з цим впораємось!
Бо позитиву,оптимізму ,гумору,терпіння і віри, напевне ні в однієї нації стільки немає!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі