MilaS
✩ Premium ✩
- Дописи
- 7299
- Реакції
- 15582
- Бали
- 6780
MilaS не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Нормально, пока все включили-живемЯк справи?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Нормально, пока все включили-живемЯк справи?
В квартирі тепло вже зробили?Нормально, пока все включили-живем
Привіт, суперНормально, пока все включили-живем

Работа работается?Нормально, пока все включили-живем

Дід ти наче колега?Работа работается?
Синхрофазатрон крутится ????
Так, но все равно плюс 17В квартирі тепло вже зробили?
Плохое отопление?Так, но все равно плюс 17
Прохфесор!Дід ти наче колега?
ой, я должна была выйти в следующую ночь, но вырубили свет по всей стране, еле успели разлить металл, поэтому пока домаРабота работается?
Синхрофазатрон крутится ????
так не обещали хорошего отопления, вещи по 2 дня сохнут на батареиПлохое отопление?
В мене десь так також, подекуди менше ? довше збережусьТак, но все равно плюс 17
Метал мойо прізваніє ???Дід ти наче колега?
Прорвемся?ой, я должна была выйти в следующую ночь, но вырубили свет по всей стране, еле успели разлить металл, поэтому пока дома
Та млять добре шо хоть тактак не обещали хорошего отопления, вещи по 2 дня сохнут на батареи
Сьогодні вже субота, вже можна)))В мене десь так також, подекуди менше ? довше збережусь
? Будем пити безалкогольне сьогодні, в зав'язці?Сьогодні вже субота, вже можна)))
Витягуй з морозілки ???
То все старість? Будем пити безалкогольне сьогодні, в зав'язці?
?Ти про свою, я молодесенька ще зовсім?То все старість![]()
Пісок підмети?Ти про свою, я молодесенька ще зовсім?

Сухий закон і молодесенька не сумісні терміни, три коліна вєтнамською зірочкою і баїньки?Ти про свою, я молодесенька ще зовсім?

Досвід зразу видно?Сухий закон і молодесенька не сумісні терміни, три коліна вєтнамською зірочкою і баїньки![]()
Досвід зразу видно?

Пісок підмети![]()
![]()
![]()
за тобою? Хай бабця твоя метеТака молодесенька шо не продають алкоголь?Сухий закон і молодесенька не сумісні терміни, три коліна вєтнамською зірочкою і баїньки![]()
Скажи? я не знаю що воно такеДосвід зразу видно?

Ой не сміши не знаєш, напевно повний шкаф такого добра і нафталінуза тобою? Хай бабця твоя мете
Така молодесенька шо не продають алкоголь?
Зараз як натру комусь?
Скажи? я не знаю що воно таке
![]()