Знакомство,,forever,,

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Забыл как вы называетесь?любители придушивать ?
?Шо, останній раз сильно придушили?! шо пам'ять погіршилась?
Prostomariia, Окальцованна :mamba: на Миколая чекай подарунок від Храпуна :bb:почула:rolleyes:Переглянути вкладення 124034
?В нас очерєдний шкандаль, то ж мені від нього нічого не треба :beee:

?Шо, останній раз сильно придушили?! шо пам'ять погіршилась?

Окальцованна :mamba: голодний мужик - злий мужик, запа:punish:м' ятай. На жодні поступки перед жінкою не піде, якщо смачно не попоїв. На кухню :жена:.

Окальцованна :mamba: голодний мужик - злий мужик, запа:punish:м' ятай. На жодні поступки перед жінкою не піде, якщо смачно не попоїв. На кухню :жена:.
:beach: хай шукає в холодильнику
Як це все знайоме, краще кредити ніж ці пики ображені:vedma:
:punish:шо значить пики

?????

IMG_20221114_194211_158.webp

Останнє редагування:
ПЕПА ??, Чорнобривка :медсестра:підйом:clapping:. Косу заплела і працювати до ночі :жена:

:beach: хай шукає в холодильнику

:punish:шо значить пики
:rolleyes:

:rolleyes:
?Думаю коли виділити час і нігті переробити, постійно немає світла, треба лампу від юсб та павер купити, а ти мені тут який фарш,? чуєш пузатік давай одівай фартушок і на сковороду клади пергамент?не бризкає олія, не багато йде олії, виходять красиві та румяні? каклєтки

?Думаю коли виділити час і нігті переробити, постійно немає світла, треба лампу від юсб та павер купити, а ти мені тут який фарш,? чуєш пузатік давай одівай фартушок і на сковороду клади пергамент?не бризкає олія, не багато йде олії, виходять красиві та румяні? каклєтки
Так красиво розписали, ану фото каклєток в студію :yes2:

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі