Fox ep tvoy
✩ Premium ✩
- Дописи
- 21662
- Рішення
- 1
- Реакції
- 51329
- Бали
- 6290
Fox ep tvoy не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Выходные ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Как делишки?
Ти ще не казала йому що наслєдство не світить ?
Вот от тебя не ожидалТи ще не казала йому що наслєдство не світить ?
???
бл!!! Не пали меня...Вот от тебя не ожидал![]()

то я бабку провоцирую шоб узнать ширину земельного участка ??Та норм.Не буду хоч тут плакатись,що 8 годин підряд нема світла?Как делишки?
Від наслєдства скоро тільки дуля останеться.З такою роботою.Повна жесть.Ти ще не казала йому що наслєдство не світить ?
???
Однокімнатна,але 49 квадратів)))??бл!!! Не пали меня...то я бабку провоцирую шоб узнать ширину земельного участка ??
Хорошего мало конечно (Та норм.Не буду хоч тут плакатись,що 8 годин підряд нема світла?
Ще й генератор по ходу фсьо))
Вистачило на 7 годин.Віддихнула день,спалили блін усе ці работнічки.
Я йому хоч перекурить давала,а другому директору по фігу,хай маслає.Тай бахнув.
Від наслєдства скоро тільки дуля останеться.З такою роботою.Повна жесть.
Однокімнатна,але 49 квадратів)))??
Всьо,свєт off))?Всім гарного вечора.А я спать))Хорошего мало конечно (
Кроме однушки в 49 м2?
ТанунахТа норм.Не буду хоч тут плакатись,що 8 годин підряд нема світла?
Ще й генератор по ходу фсьо))
Вистачило на 7 годин.Віддихнула день,спалили блін усе ці работнічки.
Я йому хоч перекурить давала,а другому директору по фігу,хай маслає.Тай бахнув.
Казала що не будещ плакатьсяВід наслєдства скоро тільки дуля останеться.З такою роботою.Повна жесть.

Зато вишньовая ???Однокімнатна,але 49 квадратів)))??
Танунах![]()
Гарантія?
Казала що не будещ плакаться
Зато вишньовая ???
Бабке нада к бабкеПереглянути вкладення 124016Будинок навпроти,є світло,у мене нема)))?
Це триндєц товариші)?

Це треш.У всьому жк є,в нашому одному будинку нема.Спеціально спустилась пройшлась глянуть.Бабке нада к бабке![]()
![]()
Малая с тобой или у твоих?)Це треш.У всьому жк є,в нашому одному будинку нема.Спеціально спустилась пройшлась глянуть.
Тепер ждать,коли включать,бо котел якраз включила,і свєт ушов))
Мала в батьків.Я знала що зі світлом жoпa.Нєєєє,я пас.Я тут кручусь,поки крутиться.)Малая с тобой или у твоих?)
Сама не думаешь к своим поехать?
Здавай свою в аренду і винаймай в сусідньому... двушку??Переглянути вкладення 124016Будинок навпроти,є світло,у мене нема)))?
Це триндєц товариші)?
А с арендой как? Какие-то бонусы исходя из всеобщего пиздеца есть?Мала в батьків.Я знала що зі світлом жoпa.Нєєєє,я пас.Я тут кручусь,поки крутиться.)
Неа.На світлі економим)???Бо його тупо нема.А с арендой как? Какие-то бонусы исходя из всеобщего пиздеца есть?