DIVULYA
Читач
- Дописи
- 42967
- Рішення
- 1
- Реакції
- 88722
- Бали
- 7890
DIVULYA не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Тобі не личать роги ????То він слухає![]()
![]()
![]()
![]()
Сімпатішна така, не слухайдіда??То він слухає![]()
![]()
![]()
![]()
Як робота?Що там з світлом?Сімпатішна така, не слухайдіда??
Сімпатішна така, не слухайдіда??

В карти різатись і без світла можно ???Як робота?Що там з світлом?
Стабільно відсутнєЯк робота?Що там з світлом?

Кроме нас кто-то работает вообщеСтабільно відсутнє
Доброго ранку ?
![]()

Нахватався слів у бабки, ніт канєшна, світло на годину дали ,знову немає, то ж давай катайся?жду твою зп?Кроме нас кто-то работает вообще
Драсте ледари![]()
Мы ж родичи с древней?Нахватався слів у бабки, ніт, канєшна світло на годину дали ,знову немає, то ж давай катайся?жду твою зп?

?Та я вже дома, суп буду їсти, ми в мафію граємо зазвичай?там головне по довше продержатисьМы ж родичи с древней?
Смотри там не позорь нас? в дурочках часто не оставайся![]()
??И я жду ее? будем вместе ждать?
Я вообще спать ложусь?Та я вже дома, суп буду їсти, ми в мафію граємо зазвичай?там головне по довше продержатись
??

На добраніч золотий ти наш?Я вообще спать ложусь
Так что из нас нiгер ещё подумать нада![]()
в майбутньому дівки пшикатимуть на себе одяг
Пепа в селе. А там спать рано ложатся. Машка скорее всего телефон проиграла в карты. А Дивуля по ходу компас на ступе сбился...Вы как там е мае![]()

Єлі відігралаПепа в селе. А там спать рано ложатся. Машка скорее всего телефон проиграла в карты. А Дивуля по ходу компас на ступе сбился...
![]()
![]()
![]()
вечер добрий?Ти скучав?Вы как там е мае![]()
Красапєта ???Єлі відігралавечер добрий?
? Іменно, та світла постійно немає а разом з ним і мобільний інтернет не ловить, короче всемірний заговор??Красапєта ???
Добраніч... і ета... вчись вогонь добувати ? ?? Іменно, та світла постійно немає а разом з ним і мобільний інтернет не ловить, короче всемірний заговор??
Бажаю всім спокійної ночі ? кабінщикам ?бути обережним ?
Аж плакавЄлі відігралавечер добрий?
Ти скучав?