Знакомство,,forever,,

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Я буду спать)?
Я же дома))?
Нє,ну жoпy я пастаянно отїдаю)?
Не велика в тебе :медсестра: попа, але вона жіноча і здалеку видно що то жінка іде. А їі:mamba:попа, с ззаду ідеш і не зрозуміло чи то хлоп чи то дівка. Бо попа кістлява :rolleyes:, як у чоловіків.

Не велика в тебе :медсестра: попа, але вона жіноча і здалеку видно що то жінка іде. А їі:mamba:попа, с ззаду ідеш і не зрозуміло чи то хлоп чи то дівка. Бо попа кістлява :rolleyes:, як у чоловіків.
:hahah:уяву розвивай пузатік
Стою :rolleyes: скучно?
Вы на природу стартанули или дома у кого-то?
Всм?дід запрошує огород копати, кажу що я тільки на шашель можу приїхать

?Ага до тебе, слішком ти щасливий треба спортить настрій

:friends:
У меня есть бутылка егеря я выиграл ? так что будет сложно его испортить:sarcastic:
Тестостерон просто треба випустити ? щоб прорідити міслі :sarcastic:
Потом начну думать о всякой херне и прийду к мысли что я в 33 нихрена не добился:scratch_one-s_head:
Та неее:nonn::beach:

У меня есть бутылка егеря я выиграл ? так что будет сложно его испортить:sarcastic:

Потом начну думать о всякой херне и прийду к мысли что я в 33 нихрена не добился:scratch_one-s_head:
Тада привет егерю передай???

Шо ти фукаєш :oops::rolleyes: можно подумати шо ти з храпуном під одіялом псалми читаєте :beee::sarcastic:
:spiteful: так і є
Чого ж ти так довго мовчав?
:hahah:

:lol::lol::lol:????

1666964648874.webp

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі