Знакомство,,forever,,

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
жесть в конце, вначале все пристойно

на 4 в 5-и этажке
над тобою хтось живе? Якщо ні- то вон наіуй з бара. Ти на останньому поверсі по факту. Кому не подобається - вперед і з піснею сантехніка шукати. Ні? Тоді пардон...став кран і нікому нічого не кажи. Насильно ніхто до тебе не прийде з перевіркою. Це я тобі пишу як та, хто 13 років прожила на 4/5 колись з центральним опаленням

над тобою хтось живе? Якщо ні- то вон наіуй з бара. Ти на останньому поверсі по факту. Кому не подобається - вперед і з піснею сантехніка шукати. Ні? Тоді пардон...став кран і нікому нічого не кажи. Насильно ніхто до тебе не прийде з перевіркою. Це я тобі пишу як та, хто 13 років прожила на 4/5 колись з центральним опаленням
у меня старые батареи

Я на цьому лядському " завоздушиванию" таку собаку з'їла...не дай Боже нікому... бегемота а не собаку...Кран вирішив усі проблеми

у меня старые батареи
Дак то ж супер! Є розводний ключ? Відкриваєш пробку на торці, підбираєш по різьбі кран, трохи хомут, для ущільнення..резинову прокладку...і вуаля!

Дак то ж супер! Є розводний ключ? Відкриваєш пробку на торці, підбираєш по різьбі кран, трохи хомут, для ущільнення..резинову прокладку...і вуаля!
не для этого слесарь нужен, лучше пусть в подвале развоздушивает, дешевле будет

не для этого слесарь нужен, лучше пусть в подвале развоздушивает, дешевле будет
Ех...Людка..Людка... після перемоги приїду до тебе по сраці надаю а потім трохи уроків життя без чоловіка :)

не умею под сполер
Нажимай на панеле при ответе на значок ,,маска,,
Ех...Людка..Людка... після перемоги приїду до тебе по сраці надаю а потім трохи уроків життя без чоловіка :)
Краще чоловік щоб був!?

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі