Дід
Читач
- Дописи
- 59590
- Рішення
- 3
- Реакції
- 139166
- Бали
- 9540
Дід не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
І жодного кацапа не придушила?))Вони в мене чистесенькі![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
І жодного кацапа не придушила?))Вони в мене чистесенькі![]()
?Шевроле мені не світить, я так бачу? добре що камаз є??
ПЕПА ??, не очікувала, що так швидко, га
ПЕПА ??,
![]()
#рекомендации
Дивіться відео, слухайте улюблену музику, завантажуйте оригінальний контент і діліться всім цим із друзями, сім'єю й цілим світом на YouTube.youtube.com
![]()
Не очікувала))?ПЕПА ??, не очікувала, що так швидко, га
ПЕПА ??,
![]()
#рекомендации
Дивіться відео, слухайте улюблену музику, завантажуйте оригінальний контент і діліться всім цим із друзями, сім'єю й цілим світом на YouTube.youtube.com
![]()
Пропонуєш храпун на пердуна перейменувати?ПЕПА ??, не очікувала, що так швидко, га
ПЕПА ??,
![]()
#рекомендации
![]()
А ти шо генератор собі в кахве, не купила ще?Не очікувала))?
Всім здрастє ?
Нема світла,інет какашка,день-піздєнь))
Лучший доклад что я слышал черт подериНема світла,інет какашка,день-піздєнь))

Привіт, казав поїхали гуляти... не хочеш на авео, візьму кредит у манівео поїдемо на лімузиніНе очікувала))?
Всім здрастє ?
Нема світла,інет какашка,день-піздєнь))

Та в магазині все норм.Там не виключають.Я дома ващєто??Пропонуєш храпун на пердуна перейменувати?
А ти шо генератор собі в кахве, не купила ще?
Бо весь бізнес без світло піде по п?
Краще генератор купи мені додому?Привіт, казав поїхали гуляти... не хочеш на авео, візьму кредит у манівео поїдемо на лімузині![]()
![]()
І лоток яєцьТа в магазині все норм.Там не виключають.Я дома ващєто??
Краще генератор купи мені додому?

Два?Хай будуть))І лоток яєць![]()
![]()
Ще не зустрілися а вже на бабки розводиш, типова жінка. Кажи куди генератор слати... заявку в манівео подав на бабки... де 12 МФО там і 13. В манівео якраз в мене всі закриті.Та в магазині все норм.Там не виключають.Я дома ващєто??
Краще генератор купи мені додому?
Мо олів'є зробиш, пошикуєш?Два?Хай будуть))

Даа,ото рицар прям)Не треба.Дякую.Собі купи.Ніколи нікого не розводила.Ще не зустрілися а вже на бабки розводиш, типова жінка. Кажи куди генератор слати... заявку в манівео подав на бабки... де 12 МФО там і 13. В манівео якраз в мене всі закриті.![]()
Желание убивать не пропадаетFox ep tvoy, а ти шо, риженький?! Як настрій?

Шо даже спирт ?Даа,ото рицар прям)Не треба.Дякую.Собі купи.Ніколи нікого не розводила.
Я так і не поняла, це той що пів мільйона за пів року?Даа,ото рицар прям)Не треба.Дякую.Собі купи.Ніколи нікого не розводила.
Такий мілаш і убівать? не вірюЖелание убивать не пропадает
А так все боль мень
А ты че там?
?Шо даже спирт ?
Я выезжаю ?Я так і не поняла, це той що пів мільйона за пів року?
Такий мілаш і убівать? не вірю
Прийшла з роботи, поставила тісто підходить на піццу?
?
Я выезжаю ?
я в центрі, а в центр фури не пускають, тільки в об'їзд 
Знімаю капелюха...самодостатня ти наша.Даа,ото рицар прям)Не треба.Дякую.Собі купи.Ніколи нікого не розводила.