Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
В мене цілий день котел горить.Холодно і сиро було вранці.А то хоч в теплі сидим.прохладно в квартире-14 градусов
?-14?прохладно в квартире-14 градусов
пока не хочется, меня на диету отправляет одина сала?
плюс 14
А де еконіміяВ мене цілий день котел горить.Холодно і сиро було вранці.А то хоч в теплі сидим.
паразіткаА де еконіміяпаразітка

? безсмертний шолєпока не хочется, меня на диету отправляет один
Та я поняла, дуйки у нас по 650грн, cyku наживаютьсЯплюс 14
Де шкаф упав?Визивай лікаря.блин малой пришел с работы, на него шкаф упал, все внутри у него болит
?Може ребра зламавблин малой пришел с работы, на него шкаф упал, все внутри у него болит
сын упал на спину, а шкаф на него, ему предлагали вызвать скорую он отказалсяДе шкаф упав?Визивай лікаря.
ой, безсмертний меня заколебал, каждый день,как здесь Свобода, утром звонок-подъем, потом присылает то диеты, то спортивные упражнения? безсмертний шолє
То навіть не питай а викликай, це не жартисын упал на спину, а шкаф на него, ему предлагали вызвать скорую он отказался
??Та пузатік уже приутих, подумав що цих жирух не виправити, тепер дозволяє їсти, пити?ой, безсмертний меня заколебал, каждый день,как здесь Свобода, утром звонок-подъем, потом присылает то диеты, то спортивные упражнения
отож, а за меня взялись, только не могу понять для чего?То навіть не питай а викликай, це не жарти
??Та пузатік уже приутих, подумав що цих жирух не виправити, тепер дозволяє їсти, пити?
Може це ця, як її? любовотож, а за меня взялись, только не могу понять для чего?
?Малахольний якийсь)сын упал на спину, а шкаф на него, ему предлагали вызвать скорую он отказался
ой, безсмертний меня заколебал, каждый день,как здесь Свобода, утром звонок-подъем, потом присылает то диеты, то спортивные упражнения
и нет бы
какие то другие упражнения предложить...
ох, нет, просто издевательство, год назад все устраивало, а сейчас - нетМоже це ця, як її? любов
типа того?Малахольний якийсь)
Такий собі з тебе "став могорич"...Мені роби чай!
Підходе??
Я незнаю,як ви.А як читаю,що вони рахують себе "хворими",чесно ригати хочеться.Вони не бачили падлюки,як хвора людина хапається за життя,і заглядає потухшими поглядом тобі в очі.

Можна Фраголіно?Та поняли ми?вже б хто її туди спирту капнув, штунда?
Мені підходеТакий собі з тебе "став могорич"...![]()
![]()