Знакомство,,forever,,

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
:spiteful:розміновувати, а не бомбити
Мінер ???

IMG_20221019_221509_880.webp

:sarcastic: :beee:слабкий з тебе фітнестренер
Пузата ☺️, якщо прищи почнуть вилазити, то процесс ожиріння незворотній?
З усього?капусту переминаю трошки солі додаю, соус роблю мазік з часником, гриби підсмажила з цибулькою, ковбасу підсмажила, і трохи куриці завертаю і смажу
Можу огірочок маринований і моркву по корейські
Ото відгодовужшся на зиму :oops:

Пузата ☺️, якщо прищи почнуть вилазити, то процесс ожиріння незворотній?

Ото відгодовужшся на зиму :oops:
Так яке відшкодовується, якщо класти курицю, і робити дом мазік, то можна сказати що це правельне харчування овочі завернуті в лаваш ( а лаваш без дріжджів, а це велий +) то ж жри і не бійся пузатік?
Доброго ранку ?
:sarcastic:

Всім добрий ранок!?
Гарного і спокійного всім дня!?

Доброго ранку! Дубак:fffuuu:

Так яке відшкодовується, якщо класти курицю, і робити дом мазік, то можна сказати що це правельне харчування овочі завернуті в лаваш ( а лаваш без дріжджів, а це велий +) то ж жри і не бійся пузатік?
Доброго ранку ?

:sarcastic:
Окальцованна :mamba: жир на зиму не завадить :u4itel:. Прослойки сала на тілі, зігріють тебе. Так що до 1 грудня 3-4кг можеш прибавити:yes2:
Доброго ранку! Дубак:fffuuu:
Протестанка :злая: рухайся більше.

Останнє редагування:
Ага, ще й дощ, як настрій?
У нас зранку був, зараз нема, навіть трохи сонечко, але вітер капець
Та як.. якась незрозуміла х..ня вимальовується.. ніхто не знає що буде..
Сьогодні тричі вже бавовну підвозили за ранок, я тільки що перебіжками з магазину прийшла:(Бахає над головою реально..

У нас зранку був, зараз нема, навіть трохи сонечко, але вітер капець
Та як.. якась незрозуміла х..ня вимальовується.. ніхто не знає що буде..
Сьогодні тричі вже бавовну підвозили за ранок, я тільки що перебіжками з магазину прийшла:(Бахає над головою реально..
То може в укриття?

Ми там жити будем, якщо постійно туди бігати. Воно далеко, ну десь км 5-7, але уламок може куди завгодно прилетіти..
Таня, ніякий уламок не може залетіти в підземне укриття. А кінжалами по таких об'єктах не б'ють.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі