DIVULYA
Читач
- Дописи
- 42965
- Рішення
- 1
- Реакції
- 88720
- Бали
- 7890
DIVULYA не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Вона не така?От корысная ?

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Вона не така?От корысная ?

Ех ти ... простота?кидай, шукай другого

А нє?ждати з моря погоди.Канешно заборт,раз не гожий))?Ех ти ... простота![]()
???Татьяна222, могла б біля руских притертись уже давно)?І картоплі б дали,і все інше.Шо ти як здрастє![]()

?А шо?)Голод не тьотка....)
Та да?Вона не така?![]()
Следите все за ней?Татьяна222, могла б біля руских притертись уже давно)?І картоплі б дали,і все інше.Шо ти як здрастє![]()

Та да?
Следите все за ней?![]()

Іди ти наіуй.... пардонТатьяна222, могла б біля руских притертись уже давно)?І картоплі б дали,і все інше.Шо ти як здрастє![]()

?Та як ти смієш?!От корысная ?
Тань!Ти себе трошки контролюй.Лядь...мене зараз порве на хом'яків...тут у фб скоро банана піймаю...заїпали виїхавші... які нам вказують як жити... давайте ще й ви додайте мені бляха...ґ
Іди ти наіуй.... пардон![]()
Тю,жартів не розумієш чи шо?Лядь...мене зараз порве на хом'яків...тут у фб скоро банана піймаю...заїпали виїхавші... які нам вказують як жити... давайте ще й ви додайте мені бляха...ґ
Лядь...мене зараз порве на хом'яків...тут у фб скоро банана піймаю...заїпали виїхавші... які нам вказують як жити... давайте ще й ви додайте мені бляха...ґ

Ех ти ... простота![]()

Файт ще скажи
Привіт котік??Та да?
?
Я в бабських двіжах не плаваюФайт ще скажи

І займись чимось корисним.
Не розумію. Таких не розумію.. вибачте...Тю,жартів не розумієш чи шо?
Та хоч облизня)Глибоко фіолетово.?
Я в бабських двіжах не плаваю
*** Скрытый текст не может быть процитирован. ***
Без жартів в житті звихнутись можна, в ситуації яка зараз відбуваєтьсяНе розумію. Таких не розумію.. вибачте...
Машуль..та я завжди пожартувати аж бігом..але нас і так всі вважають зрадниками і колаборантами.. Знаєш чого я зірвалася? Бо коли я їхала в маршрутці був знову приліт...от дивом я відїхала за хвилин 10... пишуть, що двоє загинуло..і понеслося...типо нєфіг лазіть по місту....Угу...літать треба...ну і я не втрималася...Без жартів в житті звихнутись можна, в ситуації яка зараз відбувається
Бабок нетПривіт котік??