Знакомство,,forever,,

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Fox ep tvoy,
?Тепер ти вкладаєшся не в 3 хвилини,а в 2 моменти :sarcastic:
IMG_20221018_120604.jpg
"Ван момент пліз" набуває нового значення ???

Останнє редагування:
Чекай півтори хвилини :sarcastic:
?Шо там було??
Только присел ? бегал радовался?
:hahah: :boast:
Дякую ?
Я вже... але хтілося б "десертика" :spiteful:?
?
Прийшло сьогодні смс про закриття тіла, треба переглянути скільки там було, в записах, може закрию одну помойку, якщо там 500грн :sarcastic: хоча чого б я так мєлочилась

Останнє редагування:
?Шо там було??

:hahah: :boast:

?
Прийшло сьогодні смс про закриття тіла, треба переглянути скільки там було, в записах, може закрию одну помойку, якщо там 500грн :sarcastic: хоча чого б я так мєлочилась
Воно тобі треба? Нехай мівінку жують..давай мені краще, я картоплі 2 сітки куплю :spiteful:
Мівінка..:cray:У нас її нема...

?
C4CB0C47-C756-49B0-B3F1-F9E107788A8D.webp

Каждый божий день шлют? уже даже не 1500 просят? я хоть знаю благодаря им когда начал не платить плюс минус?

?
В тебе цього місяця акція " подари по 500 своїм "друзям"? :rolleyes:
Вже недавно одній вроді подарила...
C4CB0C47-C756-49B0-B3F1-F9E107788A8D.jpeg

Каждый божий день шлют? уже даже не 1500 просят? я хоть знаю благодаря им когда начал не платить плюс минус?
Совість вже проснулась?))

Воно тобі треба? Нехай мівінку жують..давай мені краще, я картоплі 2 сітки куплю :spiteful:
Мівінка..:cray:У нас її нема...
?До кожаного?
C4CB0C47-C756-49B0-B3F1-F9E107788A8D.jpeg

?Шахрай

В тебе цього місяця акція " подари по 500 своїм "друзям"? :rolleyes:
Вже недавно одній вроді подарила...

Совість вже проснулась?))
Жду пока компик что это шлёт сгорит :sarcastic:
Но они самые смешные? то сажают,то понимают,то просят задуматься о своём будущем? я каждый день только ради них на почту захожу? перестанет слать скину 100 колов пусть опять в базу внесут?

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі