Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.

А шо так тихо
Старая шо опять пошла порох в пороховницах проверять![]()
так весілля ж на носі, треба готуватись, вдруг в басейні пірнати, треба лісополосу підготувати
Шо ж там у вас за бассейны?так весілля ж на носі, треба готуватись, вдруг в басейні пірнати, треба лісополосу підготувати
![]()
Бездонные...Шо ж там у вас за бассейны?
Одно у них умеБездонные...

це не те що вам, нохті на ногах постригли і вже красиві 

А навіщо їх стригтице не те що вам, нохті на ногах постригли і вже красиві
![]()

С понедельника стартую. Уже замахался "отдыхать" по-хозяйству.Одно у них умеох и девки
Ты что там? Работаешь?
Fox ep tvoy, VADYM14,це ще мені два цінітєля-кабінщика, на гулянку йдеш треба бути готовому до всього
![]()
А навіщо їх стригтити ж не в тапочках туда йдеш
![]()
ну а в кого тухлів немаєЯ не стрижу. Так упиратись легше...

ну а в кого тухлів немає
сланці саме то
А ти ще й шататись збираєшся![]()
I do not understand...

хоспаде, розяснення:ну так на нохтях упираєшся, а як сострижеш будеш шататься, шататься равно піздюлям чоловіку від жінки..
все ж просто
хоспаде, розяснення:ну так на нохтях упираєшся, а як сострижеш будеш шататься, шататься равно піздюлям чоловіку від жінки..
все ж просто
![]()

?Мусить бути одна діжурна пара тухвель на все селону а в кого тухлів немає
сланці саме то

Я и с ногтями ничеFox ep tvoy, VADYM14,це ще мені два цінітєля-кабінщика, на гулянку йдеш треба бути готовому до всього
![]()
? Чого "шататься"? Просто - пробуксовки будуть...хоспаде, розяснення:ну так на нохтях упираєшся, а як сострижеш будеш шататься, шататься равно піздюлям чоловіку від жінки..
все ж просто
![]()

Я и с ногтями ниче![]()
показуй, можна в лс?? Чого "шататься"? Просто - пробуксовки будуть...![]()
так ото ж і ляпас відповідний
лєчєбний? Такі да, лакіровані должні стоятипрозапасМусить бути одна діжурна пара тухвель на все село![]()
Ти ще оті блищачі костюми згадай з 90х? Такі да, лакіровані должні стоятипрозапас

Ти ще оті блищачі костюми згадай з 90х![]()
небось ти в такиму випуск робив