Знакомство,,forever,,

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Та тебе фіг вигониш)

Я таких клієнтів одразу на вихід?То не три роки назад було,а як мінімум 10?американо по 12:sarcastic:
Там 12 столів було, половина пустих, плюс палатка на 8 столів. Прийшов каву попив і пішов на зупинку, а де мені автобус чекати на вулиці :rolleyes:. Американо в чашці з блюдечком, "сахарница" (незнаю як по укр.) цукру скільки хочеш, деревяна ложечка. І шоколадний прямокутний цукерок. Вчись :punish:мала. 12 гривень кружка. Це не столиця:punish:. Балуванна :mad:

Там 12 столів було, половина пустих, плюс палатка на 8 столів. Прийшов каву попив і пішов на зупинку, а де мені автобус чекати на вулиці :rolleyes:. Американо в чашці з блюдечком, "сахарница" (незнаю як по укр.) цукру скільки хочеш, деревяна ложечка. І шоколадний прямокутний цукерок. Вчись :punish:мала. 12 гривень кружка. Це не столиця:punish:. Балуванна :mad:
Іди)))Палатка)))???

:sarcastic::sarcastic::sarcastic:шото я сумніваюся що то було кахве

:rolleyes:хочу морозива і шампанського одночасно
Ооо,мать мені сьогодні привезли морозиво:sarcastic:дві пачки і спать)
IMG_20220808_144140.webp

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі