Знакомство,,forever,,

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
1659786774615.png
???

А мені можно ?:rolleyes::вай:
Ніт)?

Ой ой ой:beee:
Я ще не встала,то так тільки привіталась)?
Свобода які на фіг фіолетові штани?
Тут в трусах жарко?
Без премії цього місяця будеш, бо не пішла сьогодні на роботу, почула :rolleyes:. Тільки у понеділок вихідний дозволяю :кофе:
Prostomariia, Окальцованна :mamba:, як день пройшов :rolleyes:, Храпуна :bb:нагодувала:rolleyes:, чи білет до Чорнобривки :медсестра:купила- на відгодування ?

Останнє редагування модератором:
Без премії цього місяця будеш, бо не пішла сьогодні на роботу, почула :rolleyes:. Тільки у понеділок вихідний дозволяю :кофе:
Яка премія?Тут би заробити хоч щось)Повісили на магазині кінотеатр на вулиці))?Бабок ноль,щей должна осталась)

Яка премія?Тут би заробити хоч щось)Повісили на магазині кінотеатр на вулиці))?Бабок ноль,щей должна осталась)
:rolleyes:капєц... Чорнобривочка :медсестра:протримайся якось до жовтня. Осінньо-зимовий період будеш в плюсі:).
А не, то пакуй валізу і в Польщу з Окальцованной:mamba:на панів працювати :жена::жена:, хоч :rolleyes:

Prostomariia, Окальцованна :mamba:, як день пройшов :rolleyes:, Храпуна :bb:нагодувала:rolleyes:, чи білет до Чорнобривки :медсестра:купила- на відгодування ?
:sarcastic:ти за мого храпуна більше турбуєшся чим я,пішов шось шарабуре в холодильнику:sarcastic:може шо найде

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі