Знакомство,,forever,,

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Prostomariia, :кофе:Окальцованна :mamba: що ти там хотіла :rolleyes:га:girl_devil:
Хіба то довго)))?Може і повторю,хто зна)☺️
Знайдеш Храпуна :bb:з зарплатою не менше 1500 доларів, тоді можеш закохатися і народити. Почула :rolleyes:
Чудо маленьке:очки: не хоч повторити:rolleyes:?
Храпуна:bb:свого ввечері запитаєш:rolleyes:

Останнє редагування:
Prostomariia, :кофе:Окальцованна :mamba: що ти там хотіла :rolleyes:га:girl_devil:

Знайдеш Храпуна :bb:з зарплатою не менше 1500 доларів, тоді можеш закохатися і народити. Почула :rolleyes:
Чого така зп маленька?)??
Хіба щоб повторить обов'язково шукати храпуна?)☺️Нащо цей гімарой.Якщо і родити,то для себе.

Хіба щоб повторить обов'язково шукати храпуна?)☺️Нащо цей гімарой.Якщо і родити,то для себе.
Для себе :mad::mad::mad::mad:, попа не злипнеться :girl_devil:
Чого знову щоки довольно напухщі:rolleyes: знову солодке жерла і компотрм запивала-живіт як на 6 місяці вагітності :girl_devil:
Починаючи від 1500 доларів - сім'єю із 4 осіб можно прожити в любій східній точці Європи( звісно, якщо перестанеш курити і їсти креветки з лососем)

Вдруг чем помочь нада вы свистите:rolleyes:?
:sarcastic:
:girl_devil: від тебе пузатий нічого не хотіла
Храпуна:bb:свого ввечері запитаєш:rolleyes:
:blum1:

Останнє редагування:
Для себе :mad::mad::mad::mad:, попа не злипнеться :girl_devil:
Чого знову щоки довольно напухщі:rolleyes: знову солодке жерла і компотрм запивала-живіт як на 6 місяці вагітності :girl_devil:

Починаючи від 1500 доларів - сім'єю із 4 осіб можно прожити в любій східній точці Європи( звісно, якщо перестанеш курити і їсти креветки з лососем)
Тільки що до їла Мілку,300г)Запила пепсі.На вечір криветки,даааа)Все знаєш)Шо там зараз курять?)?Ще закурю і буду відповідати образу)))

Тільки що до їла Мілку,300г)Запила пепсі.На вечір криветки,даааа)Все знаєш)Шо там зараз курять?)?Ще закурю і буду відповідати образу)))
:rolleyes:в пепсі скільки цукру що корисніше випити пива:blum1:
Хух я зварила молоду картоплю в мундирах купила скумбрію, огірочок натопталась і сижу єлі дихаю :boast:

Хух я зварила молоду картоплю в мундирах купила скумбрію, огірочок натопталась і сижу єлі дихаю :boast:
:кофе:добре є. Поїла, набирайся сил бо завтра працювати будеш :mamba:

Від чого угодно відмовлюсь ,но не від Пепсі)))

У нас така же х@рня:rolleyes:
Но с пивасиком?
?????
IMG_20220727_211517.webp

1676B7E0-2903-4DAC-B99A-417937110B04.webp

Из-за этой борьбы с пластиком скоро будем набирать шампунь в свою баночку?

1676B7E0-2903-4DAC-B99A-417937110B04.jpeg

:rolleyes:дурко, це ж запаска, залий з бутилочку з дозатором івуаля
1676B7E0-2903-4DAC-B99A-417937110B04.jpeg

Що там ще є корисного для моєї посилки??
:sarcastic:

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі