Знакомство,,forever,,

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
:rolleyes:
Я сижу в кімнаті працюю, коли чую запах горілого і сварки:sarcastic::sarcastic::sarcastic:
Я тебе прошу)Ну в кожного свій здвиг)Я навіть коментувати не хочу)Єдине скажу,що є чому повчитися.В плані виховання)Тема закрита.Ніколи не обговорюватиму людину якої нема тут.Тим більше "умнічать".

Я тебе прошу)Ну в кожного свій здвиг)Я навіть коментувати не хочу)Єдине скажу,що є чому повчитися.В плані виховання)Тема закрита.Ніколи не обговорюватиму людину якої нема тут.Тим більше "умнічать".
:sarcastic:отож не умнічай сраката ? що там тиск?

Ну а що ще скажуть)Аналізи в нормі) Відпочивайте,і не нервуйте)Пийте всяку фігню,і буде щастя)?
Повноцінний сон і бокал вина. Виспишся, вдінешся і на работу. Почула :кофе:
:sarcastic:отож не умнічай сраката ? що там тиск?
Вона в неї класна. :good:. Бачити ії., шльопати і жмякати в самий раз:ok:. Заздриш:wink:, бо в самої кістлява, тверда і плоска :hahah:.
DIVULYA, Пожариш завтра сирники :), бо бліни надоїли. Почула :rolleyes:

Останнє редагування:

Вона в неї класна. :good:. Бачити ії., шльопати і жмякати в самий раз:ok:. Заздриш:wink:, бо в самої кістлява, тверда і плоска :hahah:.
Ніт)))?Пастєльний режим)?
Свобода і хвате тут писати і характеризувати,як то ти щось блін бачив)Бо вріжу ?

:sarcastic::sarcastic::sarcastic:ти хто такий що б мій горішок оцінювати, геть пузатий:mamba:
Ніт)))?Пастєльний режим)?
Свобода і хвате тут писати і характеризувати,як то ти щось блін бачив)Бо вріжу ?
:rolleyes:ага розказує ніби жмякав:sarcastic:
Шо вы тут нудисты:rolleyes:

Мне оставь?
?Нудисти??
Привіт Гєра?

:очки:привіт, гарного дня нам всім ?

:sarcastic:В мене храпун м'ясо любить

Всім добрий ранок!!!??:очки:
05565.gif

:sarcastic::sarcastic::sarcastic:ти хто такий що б мій горішок оцінювати, геть пузатий:mamba:

?Нудисти??
Привіт Гєра?
А кто ж еще:rolleyes: теткам по 100500 лет,а они без труселей сидят:sarcastic:
Привет блонда?
Всем доброе утро :bye:

?Нудисти??
Привіт Гєра?
Окальцованна :mamba:виходь гола з душу:), може Храпун:bb: твій щось толкове скаже про тебе чи хоча б про твій горішок :D
:superman::кофе:

Окальцованна :mamba:виходь гола з душу:), може Храпун:bb: твій щось толкове скаже про тебе чи хоча б про твій горішок :D
:superman::кофе:
:sarcastic:йди работай трутень:mamba:, бо і сахар не купиш як тільки в ютюбі будеш сидіти

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі