ПЕПА 🇺🇦
✩ V I P ✩
- Дописи
- 44008
- Рішення
- 6
- Реакції
- 104742
- Бали
- 9695
ПЕПА 🇺🇦 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Ужас просто)??Вміє нагнати апетиту скажи![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Ужас просто)??Вміє нагнати апетиту скажи![]()
Вміє нагнати апетиту скажи![]()
а ти все продовжуєш мене бісити
Ужас просто)??
ну, кредити ж усі брали, я в цьому сенсіЯ економіст взагалі то, не булгактєр, то ж не всі?
Все ок?
А я трохи схожий на мавпочкуProstomariia, ну незнаю як дешеві,але ціна доступна на фрукти і овочі)Не скажу що так уже дорого.Да,ціна пригає,але якщо "пастись"на ринку так як я щодня)?то можна урвать по дешевше)
В мене тож така шляпа є)??

Свобода,ти шо пиво п'єш)?А я трохи схожий на мавпочку. Ми пара
![]()
Та я порівнюю те що цибуля по 7-10була, а зараз 20, капуста взагалі дешевняк, а зараз менше 20не купиш, і тАк все..помідори менше 45 у нас, Ще не зустрічала ні на базарі ні в магазині ..те ж саме ось буде коли баклажани підуть і кавуни..чи то наші такі хитрожопі, ціну не знижаютьProstomariia, ну незнаю як дешеві,але ціна доступна на фрукти і овочі)Не скажу що так уже дорого.Да,ціна пригає,але якщо "пастись"на ринку так як я щодня)?то можна урвать по дешевше)
А я трохи схожий на мавпочку. Ми пара
![]()
все, фото вже не треба, тепер всьо понятноСвобода,ти шо пиво п'єш)?
Оце ти придумав)Карточка де?)

Маш,у нас такі самі ціни.Скільки мені треба на одну)?Та я порівнюю те що цибуля по 7-10була, а зараз 20, капуста взагалі дешевняк, а зараз менше 20не купиш, і тАк все..помідори менше 45 у нас, Ще не зустрічала ні на базарі ні в магазині ..те ж саме ось буде коли баклажани підуть і кавуни..чи то наші такі хитрожопі, ціну не знижають
Маш,у нас такі самі ціни.Скільки мені треба на одну)?
Я ж по собі рахую.Якби мені треба було сім'ю на кормити,ще й на роботу дати)))може б і я возмущалась на ціни)

Зараз всі так)Я ж на консервацію не купую)Мені мама передає,я тільки башляю за таксі щоб забрати)???це дорослішання ти бач шо творе, йду в магаз і зразу де знижки
![]()
Вчора бахнув одну баночкуСвобода,ти шо пиво п'єш)?
Оце ти придумав)Карточка де?)
. Карточка в мене
, крім балкона раз в десятиліття що запропонуєшНу раз в тебе,то піст,батюшка)?Вчора бахнув одну баночку, вставило що аж вдітий ліг на ліжко
. Карточка в мене
, крім балкона раз в десятиліття що запропонуєш
![]()
Бо жиночий напій більше не можна пити. А горілочки з пепсі по святах - 24 серпня питиму. А ти чого твереза сьогодніНу раз в тебе,то піст,батюшка)?
Свобода, якийсь ти слабінький?Одну баночку,і берега не бачиш)?
Я вино не п'ю,бо голова болить)Бо жиночий напій більше не можна пити. А горілочки з пепсі по святах - 24 серпня питиму. А ти чого твереза сьогодні. Коли питимеш вино і куритимеш
. Чи ти нетака
![]()
Працюй ЧорнобривкаЯ вино не п'ю,бо голова болить)
Я вообще то на роботі)?
Уже напевно на день народження)?
. Молодець
. В тебе Гарний заклад. Бо щось думав - якась клодовка з одною морозильною камерою і вентилятором біля входу, де ти на кухні, а на касі повна продовчина с мухобійкою.... Так що все в тебе добре!) тримай імідж., і не товстій, почула Шкода,що відео не грузиться.Показала б в живу,так сказать)?Працюй Чорнобривка. Молодець
. В тебе Гарний заклад. Бо щось думав - якась клодовка з одною морозильною камерою і вентилятором біля входу, де ти на кухні, а на касі повна продовчина с мухобійкою.... Так що все в тебе добре!) тримай імідж., і не товстій, почула
![]()
Не біси?Великий формат пише?відмазка так собі?