Знакомство,,forever,,

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Prostomariia, ну незнаю як дешеві,але ціна доступна на фрукти і овочі)Не скажу що так уже дорого.Да,ціна пригає,але якщо "пастись"на ринку так як я щодня)?то можна урвать по дешевше)

В мене тож така шляпа є)??
А я трохи схожий на мавпочку:). Ми пара:luboff::+1:

Prostomariia, ну незнаю як дешеві,але ціна доступна на фрукти і овочі)Не скажу що так уже дорого.Да,ціна пригає,але якщо "пастись"на ринку так як я щодня)?то можна урвать по дешевше)
Та я порівнюю те що цибуля по 7-10була, а зараз 20, капуста взагалі дешевняк, а зараз менше 20не купиш, і тАк все..помідори менше 45 у нас, Ще не зустрічала ні на базарі ні в магазині ..те ж саме ось буде коли баклажани підуть і кавуни..чи то наші такі хитрожопі, ціну не знижають
А я трохи схожий на мавпочку:). Ми пара:luboff::+1:
:rolleyes::sarcastic:все, фото вже не треба, тепер всьо понятно
Свобода,ти шо пиво п'єш)?
Оце ти придумав)Карточка де?)
:sarcastic:

Та я порівнюю те що цибуля по 7-10була, а зараз 20, капуста взагалі дешевняк, а зараз менше 20не купиш, і тАк все..помідори менше 45 у нас, Ще не зустрічала ні на базарі ні в магазині ..те ж саме ось буде коли баклажани підуть і кавуни..чи то наші такі хитрожопі, ціну не знижають
Маш,у нас такі самі ціни.Скільки мені треба на одну)?
Я ж по собі рахую.Якби мені треба було сім'ю на кормити,ще й на роботу дати)))може б і я возмущалась на ціни)

Маш,у нас такі самі ціни.Скільки мені треба на одну)?
Я ж по собі рахую.Якби мені треба було сім'ю на кормити,ще й на роботу дати)))може б і я возмущалась на ціни)
:rolleyes:це дорослішання ти бач шо творе, йду в магаз і зразу де знижки:sarcastic:

:rolleyes:це дорослішання ти бач шо творе, йду в магаз і зразу де знижки:sarcastic:
Зараз всі так)Я ж на консервацію не купую)Мені мама передає,я тільки башляю за таксі щоб забрати)???
А можна було б купить і фсьо)?

Свобода,ти шо пиво п'єш)?
Оце ти придумав)Карточка де?)
Вчора бахнув одну баночку :rolleyes:, вставило що аж вдітий ліг на ліжко :facepalm:. Карточка в мене :dirol:, крім балкона раз в десятиліття що запропонуєш:rolleyes:

Ну раз в тебе,то піст,батюшка)?
Свобода, якийсь ти слабінький?Одну баночку,і берега не бачиш)?
Бо жиночий напій більше не можна пити. А горілочки з пепсі по святах - 24 серпня питиму. А ти чого твереза сьогодні:rolleyes:. Коли питимеш вино і куритимеш:rolleyes:. Чи ти нетака:rolleyes:

Бо жиночий напій більше не можна пити. А горілочки з пепсі по святах - 24 серпня питиму. А ти чого твереза сьогодні:rolleyes:. Коли питимеш вино і куритимеш:rolleyes:. Чи ти нетака:rolleyes:
Я вино не п'ю,бо голова болить)
Я вообще то на роботі)?
Уже напевно на день народження)?

Я вино не п'ю,бо голова болить)
Я вообще то на роботі)?
Уже напевно на день народження)?
Працюй Чорнобривка :медсестра:. Молодець :good:. В тебе Гарний заклад. Бо щось думав - якась клодовка з одною морозильною камерою і вентилятором біля входу, де ти на кухні, а на касі повна продовчина с мухобійкою.... Так що все в тебе добре!) тримай імідж., і не товстій, почула :rolleyes:

Працюй Чорнобривка :медсестра:. Молодець :good:. В тебе Гарний заклад. Бо щось думав - якась клодовка з одною морозильною камерою і вентилятором біля входу, де ти на кухні, а на касі повна продовчина с мухобійкою.... Так що все в тебе добре!) тримай імідж., і не товстій, почула :rolleyes:
Шкода,що відео не грузиться.Показала б в живу,так сказать)?

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі