Знакомство,,forever,,

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Ніт, сидить і бісе мене
Добре що поруч і не куди не хоче , цінуй це Окальцованна :mamba:, бо може до столичної богині желудка :медсестра:перебратися:punish:

Гороховий супчік на м'ясному бульйоні, фаршировані яйця і мабуть смажені кабачкі ( Таня ікнула три рази :lol:) з часниковим соусом... а може і без...
Вечором лікарка має прийти.
Правда якщо встигне до коменданської, бо в неї сьогодні "продльонний" день :rolleyes:... а не прийде - щось придумаю :spiteful:

Головне ,щоб вилікувала.
В неї вибору нема :blum1:

Гороховий супчік на м'ясному бульйоні, фаршировані яйця і мабуть смажені кабачкі ( Таня ікнула три рази :lol:) з часниковим соусом... а може і без...
Правда якщо встигне до коменданської, бо в неї сьогодні "продльонний" день :rolleyes:... а не прийде - щось придумаю
Ого?....молодець дідуль?
???

Добре що поруч і не куди не хоче , цінуй це Окальцованна :mamba:, бо може до столичної богині желудка :медсестра:перебратися:punish:

:sarcastic::sarcastic:ну так а ти для чого мені пузатік, будеш запасний аеродром :blum1:
Правда якщо встигне до коменданської, бо в неї сьогодні "продльонний" день :rolleyes:... а не прийде - щось придумаю :spiteful:

:sarcastic::sarcastic:оце романтика, гороховий супець, чесночні кабачечки:очки:
Ого?....молодець дідуль?

???
:rolleyes:бачила шо дід витворяє, цікаво що його баба стосовно лікарки думає, чи баба то і є лікарка??

:sarcastic::sarcastic:ну так а ти для чого мені пузатік, будеш запасний аеродром :blum1:

:rolleyes:бачила шо дід витворяє, цікаво що його баба стосовно лікарки думає, чи баба то і є лікарка??
Це в діда треба поцікавитись?:очки:
Prostomariia, як себе почуваєш?

Ого?....молодець дідуль?
Та де там ( по секрету : то в мене сусідка прийшла помагати ??:spiteful:)
Ще є кефір і малосольні огірочкі... щоб закріпити :lol::lol::lol:

Це в діда треба поцікавитись?:очки:
Prostomariia, як себе почуваєш?
Та купила каплі, бо на ніч знову не засну
Та де там ( по секрету : то в мене сусідка прийшла помагати ??:spiteful:)

Ще є кефір і малосольні огірочкі... щоб закріпити :lol::lol::lol:
:rolleyes:це називається просрать вечер
Хз. Я пішов пиво пити.
?
Смачного дідуль.
:rolleyes:а де ж, фу яка бяка?

Останнє редагування:
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі