Знакомство,,forever,,

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
:msdb:ти шо з мене дєшовку робиш, ото підкатуй свої шари то столичної, а не стрибаєш туди та сюди:beee:

:sarcastic:не може бути,тобі з 190не 15 а 20лишає?? свята жінка

:rolleyes: шо там лід, гості із прошлого?
Окальцованна :mamba:якби пельмені ліпила Храпуну :bb:свому хоч раз у місяць, то дорожче була б за столичну :медсестра:. Бо та крім України ніц не бачила і на панів працювати не навчина. Столична Кєровніца:u4itel:, а ти приземльонна і не пропадеш:dirol:.
Щей рильце вороче)?
На,щоб робилось краще:punish:
Всім здрастє)
Бо крім бабок не про що не думаєш. :punish:. Робиться добре :ok:. А тобі як працюється:rolleyes:

:sarcastic:ох і хівря:blum1:
Шо такое мартыха:rolleyes:
От падлючний:sarcastic: і викрутитися кругом
Окальцованна :mamba:якби пельмені ліпила Храпуну :bb:свому хоч раз у місяць, то дорожче була б за столичну :медсестра:. Бо та крім України ніц не бачила і на панів працювати не навчина. Столична Кєровніца:u4itel:, а ти приземльонна і не пропадеш:dirol:.
???Ну ти глянь на цього пузатіка, вже і крила мені обрізав, назвавши преземльонною

Останнє редагування:

Бо крім бабок не про що не думаєш. :punish:. Робиться добре :ok:. А тобі як працюється:rolleyes:
Розкажи мені дурі,на х*р їхать батрачить за копійки,якщо я точно більше зароблю вдома?Логіка де?????І вдома,і нікому не заглядаю в рота,чи заплатять)У кожного своє поняття "думати про бабки".Комусь і 3 тисячі хватає на місяць,а комусь і 23 мало)))

Розкажи мені дурі,на х*р їхать батрачить за копійки,якщо я точно більше зароблю вдома?Логіка де?????І вдома,і нікому не заглядаю в рота,чи заплатять)У кожного своє поняття "думати про бабки".Комусь і 3 тисячі хватає на місяць,а комусь і 23 мало)))
В країнах NATO немає сирен :кофе: зараз інфляція трохи, всюди - хоч встигаєш змінювати цінники:rolleyes:. Дивись мені, щоб було все good?.

В країнах NATO немає сирен :кофе: зараз інфляція трохи, всюди - хоч встигаєш змінювати цінники:rolleyes:. Дивись мені, щоб було все good?.
В мене теж їх не чути)?
І я на їх не звертаю уваги.Уже з цінниками якось розберусь)Думаю розуму вистачить):)
Вистачило ж не їхать до панів)))

В мене теж їх не чути)?
І я на їх не звертаю уваги.Уже з цінниками якось розберусь)Думаю розуму вистачить):)
Вистачило ж не їхать до панів)))
З 1 жовтня підеш служити :rolleyes:. Бо вроді тих хто в харчовій промисловості має справу вже не випустять закордон. Готова до такого :rolleyes:

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі