Знакомство,,forever,,

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Хочу жарених пільменів?
Окальцованна :mamba:в чому проблема :punish:пити хімію і алкоголь бабла не шкода, а купити фарш :punish:і зробити :punish:пельмені- то не має грошей :mad:. Ходиш по вулиці кістлява, щей Храпуна:bb:змушуєш шукати якусь курвочку:грудь:яка не не вчому не відмовлятиме.
Хоче вона скумбрію і пельмені:mad:. А робити коли захочеш, а на кухні чаклувати по три години коли :punish: захочеш, га:rolleyes:
Телєта,пацєта,курчєта???
Огороду надцять сотих)))
На базарі точка є :rolleyes: навіщо стільки добра :rolleyes:. Якщо дітей до 6 років немає, то телєта, корови здамо. Пацєта триматимемо, курчата також. На городі все зроблю крім сапання:bb:
На зелені свята поїдеш до своїх :rolleyes:на два тижні :rolleyes:

Останнє редагування:
Окальцованна :mamba:в чому проблема :punish:пити хімію і алкоголь бабла не шкода, а купити фарш :punish:і зробити :punish:пельмені- то не має грошей :mad:. Ходиш по вулиці кістлява, щей Храпуна:bb:змушуєш шукати якусь курвочку:грудь:яка не не вчому не відмовлятиме.
Хоче вона скумбрію і пельмені:mad:. А робити коли захочеш, а на кухні чаклувати по три години коли :punish: захочеш, га:rolleyes:
:hahah:храпуна їжею не втримаєш біля себе, та і навіщо тримати коли він на ліво кудись дивиться?! Не вчи окольцовану?
На базарі точка є :rolleyes: навіщо стільки добра :rolleyes:. Якщо дітей до 6 років немає, то телєта, корови здамо. Пацєта триматимемо, курчата також. На городі все зроблю крім сапання:bb:
На зелені свята поїдеш до своїх :rolleyes:на два тижні :rolleyes:
Хитрий який ??розпродать, паши?

:hahah:храпуна їжею не втримаєш біля себе, та і навіщо тримати коли він на ліво кудись дивиться?! Не вчи окольцовану?

Хитрий який ??розпродать, паши?
Скажи)?
Крім сапання)))
Кожен день,с утра до ночі)Щей сапку з коротким держаком)Щоб добре попогнувся)))?????Закінчиш свої городи,підеш до сусідів)))

Доброе утро :bye:
ПЕПА ??, как ты там? Все норм? Смотрю по Киеву херачили
Да ***** розбудили с утра?
А так норм.Десь поруч чи збили,чи прилетіло)Незнаю.
:sarcastic:?я сьогоднішній буду гнутись?
Господи,свята неділя)В тебе другого дня нема)

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі