Fox ep tvoy
✩ Premium ✩
- Дописи
- 21662
- Рішення
- 1
- Реакції
- 51329
- Бали
- 6290
Fox ep tvoy не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Че вы тут 
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Бабка ліниться, Людка влюбилася, Дід пошлить на старості лєт, Свобода підкатує шари до Пепи, я працюю ?Че вы тут![]()
Храпун ещё надаБабка ліниться, Людка влюбилася, Дід пошлить на старості лєт, Свобода підкатує шари до Пепи, я працюю ?
Тебе солянка манить?я так розуміюХрапун ещё нада![]()
Чорнобривка не достойна мати Свободу. Їй Храпун потрібен - бо давно вже не цілованна, не кусанна, не щіпанна, ср*ка від шльопків не червона. І навіть всі вихідні більше часу не біля плити, а в ліжкуБабка ліниться, Людка влюбилася, Дід пошлить на старості лєт, Свобода підкатує шари до Пепи, я працюю ?
Людка ще й працює?Бабка ліниться, Людка влюбилася, Дід пошлить на старості лєт, Свобода підкатує шари до Пепи, я працюю ?
Ну перекусить тож можна ?Тебе солянка манить?я так розумію
? Хочеш аби ногу на тебе закинула?? то їдь, з тебе сіль ?Ну перекусить тож можна ?
?Яке нуднеЧорнобривка не достойна мати Свободу. Їй Храпун потрібен - бо давно вже не цілованна, не кусанна, не щіпанна, ср*ка від шльопків не червона. І навіть всі вихідні більше часу не біля плити, а в ліжку![]()
Зачем тебе столько соли ?? Хочеш аби ногу на тебе закинула?? то їдь, з тебе сіль ?
?Яке нудне
? Не задавай лишніх питаньЗачем тебе столько соли ?
Бизнес планирует?Зачем тебе столько соли ?
Я за ее храпунчика чёт переживать началБизнес планирует?

?Я за ее храпунчика чёт переживать начал![]()
![]()
що б не думав багатоБогомолиха?що б не думав багато

ДуркоБогомолиха![]()

А ти шестьора)))?Бабка ліниться, Людка влюбилася, Дід пошлить на старості лєт, Свобода підкатує шари до Пепи, я працюю ?
Неа)))Все уже зроблено)До мене)))Так що я просто приїду,колись???бо ніяк доїхати не можу)сапати наступного тижня поїдеш.![]()
?А ти шестьора)))?