Prostomariia
Only read
- Дописи
- 19596
- Реакції
- 42697
- Бали
- 3765
Prostomariia не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
?КлофелінщиціНе тільки моргати,але і гаманці "чистити"?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
?КлофелінщиціНе тільки моргати,але і гаманці "чистити"?
Машка золотая ручка ?Не тільки моргати,але і гаманці "чистити"?
Хай бог милує)??Клофелінщиці
Всі всьому вчаться. Якщо покажеш себе добре, може і оклад підніме. У неї на роботі кавовий апарат і дві кави вдень для працівниківТа їй професіонали потрібні, а я так, любитель, то ж пока буду тренуватись??
безкоштовний і 30 хв обіду оплачуєтьсяІди гуляй)))?Всі всьому вчаться. Якщо покажеш себе добре, може і оклад підніме. У неї на роботі кавовий апарат і дві кави вдень для працівниківбезкоштовний і 30 хв обіду оплачується
![]()
Та я понял уже,то я в своём кабинном миреВідносно так
Так ліпити чи продавати??Хай бог милує)?
Продати навіть повітря треба вміти)))
?Шо шоТа я понял уже,то я в своём кабинном мире
Продавать и клеитьТак ліпити чи продавати??
?Шо шо

Не знал какие зарплаты говорюТак ліпити чи продавати??
?Шо шо

??та всьо, кава рішає всеВсі всьому вчаться. Якщо покажеш себе добре, може і оклад підніме. У неї на роботі кавовий апарат і дві кави вдень для працівниківбезкоштовний і 30 хв обіду оплачується
![]()
??Продавать и клеить![]()
Не знал какие зарплаты говорю
То ше менi шо шо![]()
думав в доларах??тобі треба жінку завести, бо шось ти мало працюєш ??Я вже відпочиваюперекур в 8 і 12. Працюю з 6
![]()
Думал 1000 евреев получает народ??та всьо, кава рішає все
??
думав в доларах?

Мене жаба душила шо я була у нас оплата була меншою, на наст сезон моя знайома там же в тому ж готелі отримувала в рази більше +комп проїзду??Думал 1000 евреев получает народ![]()
?якщо зарплата менше 1 тысячи доларів, то гріх жінку заводити... Працюю достатньо, заробляю маловато. Не дотягую до тисячі ???та всьо, кава рішає все
??
думав в доларах?
?тобі треба жінку завести, бо шось ти мало працюєш ??
Молоти значить?якщо зарплата менше 1 тысячи доларів, то гріх жінку заводити... Працюю достатньо, заробляю маловато. Не дотягую до тисячі ?

То ти так ніколи не одружешся ??якщо зарплата менше 1 тысячи доларів, то гріх жінку заводити... Працюю достатньо, заробляю маловато. Не дотягую до тисячі ?
Де ми були до вечора ??То ти так ніколи не одружешся ?
Всім привіт!??
Працюю?Де ми були до вечора ??
Як одна старша жінка 2 роки тому в Польщі сказала. "раби народжують рабів"...томуТо ти так ніколи не одружешся ?
Всім привіт!??
не вчи. В 20 можно задурманити мозог. В 30 уже все розумієш250 злотих в годинуМолоти значить
![]()

17 і 250??? різниця великаЯк одна старша жінка 2 роки тому в Польщі сказала. "раби народжують рабів"...томуне вчи. В 20 можно задурманити мозог. В 30 уже все розумієш
250 злотих в годину![]()
??Це чудовоПрацюю?