ПЕПА 🇺🇦
✩ V I P ✩
- Дописи
- 44008
- Рішення
- 6
- Реакції
- 104742
- Бали
- 9695
ПЕПА 🇺🇦 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
?тільки жити почала)))Та шо той жизни ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
?тільки жити почала)))Та шо той жизни ?
Шо там кстати твоя мелкая ??тільки жити почала)))
Та да?Шо там кстати твоя мелкая ?
У родителей?
Скучаешь мартышкаТа да?
І ще не скоро приїде.
Скучаю.Дуже.По їду скоро.Побуду вдома.Скучаешь мартышка
В гости едь?
Ти ще про окрошку щось скажихай їдять зелений борщ з щавелю
? 

А нам рассказывает что работает
Яка ж брехлива в тебе бабка ?А нам рассказывает что работает
А сама тусуется с зайчихой и кошаками![]()

Доброго дня пропажа

Свобода, ти давай підшукуй роботу мені?у себе в місті
Є робота?. Дівки у двох містних кімнатах, 17 злотих в годину - 300злотих житло. 160 годин в місяць. Підходить ?. Але краще розглядати Словакію, там офіційно з отпусками, преміями і 13 зарплатами?Свобода, ти давай підшукуй роботу мені?у себе в місті
Це на заводі праця?Є робота?. Дівки у двох містних кімнатах, 17 злотих в годину - 300злотих житло. 160 годин в місяць. Підходить ?. Але краще розглядати Словакію, там офіційно з отпусками, преміями і 13 зарплатами?
От дурне?Якраз сьогодні самий дурний день?ПЕПА ??, Чорнобривкадопивай каву
і на працю
Сьогодні в тебе буде, один з найкращих днів в цьому місяці![]()
Сама красіва?
А чьо так?Куди уже лижі нагострила?Свобода, ти давай підшукуй роботу мені?у себе в місті
Так, меблевий завод , того тижня дівчина з хлопцем звільнилися, 6 днів відпрацювалиЦе на заводі праця?
Понятно що важко.Взагалі не розумію коли жінки йдуть на такі вакансії працювати.Так, меблевий завод , того тижня дівчина з хлопцем звільнилися, 6 днів відпрацювалибо трохи важко дівчині було...
.
Може до Чорнобривки в пельменную. Вона 120грн в годину платить. Київ пусткє, може житло якесь знайде тобіЦе на заводі праця?
От собака дика?100 грн.час.І то це багато?Може до Чорнобривки в пельменную. Вона 120грн в годину платить. Київ пусткє, може житло якесь знайде тобі![]()