Знакомство,,forever,,

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Всім привіт)
Як справи?)

ПЕПА ??, на місці)
Потихеньку, працюємо та намагаємось якось то жити. Сьогодні гуляв та думав, як мало для щастя потрібно то взагалі)

ПЕПА ??, вже) Але тут дощик почав капати) Тому довелося скоротити прогулянку)

ПЕПА ??, вже) Але тут дощик почав капати) Тому довелося скоротити прогулянку)
А на рахунок бензину)))?Я як людина ,яка в 5 ранку любе проїхатись по ринках столичних)))То бензин є на заправках,не всі види але є.А черг майже нема.Як заправляють,по талонах чи за готівку не скажу,але думаю що по всякому.Бо з 9 уже черги космос.Але це пригород))Окружна і Вишневе.
Г- гостеприимство???
Одна доброта)))???В нас дощик йде???Так добре на вулиці,свіженько)?

А на рахунок бензину)))?Я як людина ,яка в 5 ранку любе проїхатись по ринках столичних)))То бензин є на заправках,не всі види але є.А черг майже нема.Як заправляють,по талонах чи за готівку не скажу,але думаю що по всякому.Бо з 9 уже черги космос.Але це пригород))Окружна і Вишневе.

У меня жара?

04B37DCC-018E-40C1-A90F-4AF9129FDBBD.webp

:sarcastic:

А на рахунок бензину)))?Я як людина ,яка в 5 ранку любе проїхатись по ринках столичних)))
?І чого ото брехать за 5ранку, який ринок в такий час
Ой ні, тільки не дощ

ПЕПА ??, ось це було б добре) Але якби ж...якби ж не у 5 ранку, бо я ще сплю..але треба можливо і покатитись окружною)

Це длЯ кого він так рано відкривається для сумашедших?
?Уйди ,від гріха по далі)))Всі нормальні люди в цю пору скупляються)))
ПЕПА ??, ось це було б добре) Але якби ж...якби ж не у 5 ранку, бо я ще сплю..але треба можливо і покатитись окружною)
Ну з 7 черги нормальні)))Можна і пів дня стояти)))

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі