Знакомство,,forever,,

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Хтось вже не на стільки, любить пельмені?

IMG_20220507_184244.webp
????

Пиво (жиночий напій) пила цього тижня :rolleyes:

:rolleyes:от незалежна.
Ніт канєшна
Ну як скоро...???
Може і будем,а може і нє)))?
?Не дадуть і бухнуть, бистро організовуй двіж, я навіть на бла бла розорюсь??Геру Fox ep tvoy розведу на баблішко?шо він сидить в кабіні розслаблений, і Свобода потрясу?

Ніт канєшна

?Не дадуть і бухнуть, бистро організовуй двіж, я навіть на бла бла розорюсь??Геру Fox ep tvoy розведу на баблішко?шо він сидить в кабіні розслаблений, і Свобода потрясу?
Який двіж)Маша успакойся)))Цей подарунок ні до чого необязує)))?Мені так пояснили)Так що разслабся)))Нащо цей гемор)?Так собі прийшла додому,і сама собі хазяйка.А не думай ще як догодити)))

Який двіж)Маша успакойся)))Цей подарунок ні до чого необязує)))?Мені так пояснили)Так що разслабся)))Нащо цей гемор)?Так собі прийшла додому,і сама собі хазяйка.А не думай ще як догодити)))
То чудово, я жартую ?
Ти знаєш нікому не годила і не збираюсь, і чудово вживаємось?то все лишнє, головне розуміти один одного.. ти відразу відчуєш як твоє, а як ні, то хай собі буде, на лаві запасних ?
Особливо Свободу.....тільки ще поний трішки?
Боже Людка, яке ти протівне?

То чудово, я жартую ?
Ти знаєш нікому не годила і не збираюсь, і чудово вживаємось?то все лишнє, головне розуміти один одного.. ти відразу відчуєш як твоє, а як ні, то хай собі буде, на лаві запасних ?
На лавці скоро місця не останеться)???
Жартую.Не моє....,а комусь можливо і пощастить.Єслі шо могу пазнакомить)????

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі