Знакомство,,forever,,

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Фаршировані м'ясом)))?
Оце мені нема що робити,ізвращаюсь?
Нема що робити :mad: завтра на работі всі вікна і двері вимити :punish:до 10 ранку. В п'ятницю всю кухню відчисти, до :punish:блєска. Пішла :жена:відпочивати, бо завтра пахати до упаду :D

IMG_20220426_201525.jpg
Як жизнєнно)?????
От скотиняка така, само ж рукожоп а жінка винна??
Свобода хвате все перечитувать???там є інфа запріщьонна для тебе

От скотиняка така, само ж рукожоп а жінка винна??
Свобода хвате все перечитувать???там є інфа запріщьонна для тебе
Свята скінчилися нє :rolleyes:, зимою була бегемотиком, літом маєш бути метеликом. Худати :girl_devil:
От дівка, немає на тебе управи ?. Розповніла до 73 кг і далі іде вверх і не зупиняється ?. Ох Відшльпати тебе :msdb:зо дві години. Щоб в плаття, хоч якесь влізла?.
?Маю)))
Да зараз ,акцію)?
Хай самі ліплять,на акцію)))
Свобода, ти ж любиш м'якеньких?Диви яка дівчина бомбезна)харизматична?
Переглянути вкладення 121625
Будеш отакою :rolleyes: на пів року відправлю в Польшу.

Останнє редагування:
Свята скінчилися нє :rolleyes:, зимою була бегемотиком, літом маєш бути метеликом. Худати :girl_devil:

От дівка, немає на тебе управи ?. Розповніла до 73 кг і далі іде вверх і не зупиняється ?. Ох Відшльпати тебе :msdb:зо дві години. Щоб в плаття, хоч якесь влізла?.
Йди в *****?ненада мені накидати лишні кг?морда ти чорнорота)))Не дай бог ще хоч кг прибавиться ,голову відкушу)Почув?):punish:

Будеш отакою :rolleyes: на пів року відправлю в Польшу.
А що в Польщі погано кормлять?)??
Неа,не хочу)))?
Свобода, при таких габаритах ?як мінімум на роки три і в тайгу ???

Йди в *****?ненада мені накидати лишні кг?морда ти чорнорота)))Не дай бог ще хоч кг прибавиться ,голову відкушу)Почув?):punish:

А що в Польщі погано кормлять?)??
Неа,не хочу)))?
Свобода, при таких габаритах ?як мінімум на роки три і в тайгу ???
?Боже яка любов??

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі