Свобода
Only read
- Дописи
- 5163
- Реакції
- 9001
- Бали
- 4515
Свобода не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
?Та дай хоч поспати, свято на вулиці
Та звідки йому знати що свято)?Він тільки по днях тижня орієнтується)Понеділок,значить треба щось робить)))??Та дай хоч поспати, свято на вулиці
Дозвонилась я на повернення коштів?? мені аби повернуть тих 500грн, треба знову в Київ їхать?Та звідки йому знати що свято)?Він тільки по днях тижня орієнтується)Понеділок,значить треба щось робить)))?
Не дешевше про них забуть ?Дозвонилась я на повернення коштів?? мені аби повернуть тих 500грн, треба знову в Київ їхать?
Ага, навіть в мінус вийду, з цінами зараз..Не дешевше про них забуть ?
Отож)Ага, навіть в мінус вийду, з цінами зараз..
Та жаба душить
Ну проїдь тисячу,щоб вернути 500???І ще потратиш з 500)))Та жаба душить
?
Та якби з ті гроші з неба падали, то похєр на них..не можна вже й по нить??Ну проїдь тисячу,щоб вернути 500???І ще потратиш з 500)))
От тварі.Задовбала тривога,цілий вечір і утро.Якийсь капец.
Та ний?просто не бачу смислу їхати за ними.Якщо дорога вийде те саме,а той дорожче??
Та якби з ті гроші з неба падали, то похєр на них..не можна вже й по нить??
Добрий ранок![]()
![]()
Нічьонєдєланьєм)))???
? Немає такої можливостіТа ний?просто не бачу смислу їхати за ними.Якщо дорога вийде те саме,а той дорожче?
Нє,ну якщо тебе на халяву відвезуть і привезуть,то інша справа))
Не може бути такого,що не можуть повернути дистанційно)))Позвони ще раз)я думаю що ти була не переконлива)))?? Немає такої можливості
Краще ніж у "їхніх"...Нічьонєдєланьєм)))???
Як справи??